NBA asovi su razmaženi luzeri, plaču kad ih navijač opsuje: Legendarni košarkaš "izribao" zvezde!

Oštro po zvezdama

  • 1
Ajzea Tomas Foto: Tanjug/AP

Žilbert Arenas često komentariše aktuelnosti u NBA ligi, ovaj put je "osuo paljbu" po aktuelnim zvezdama najjačeg košarkaškog takmičenja na svetu.

Trostruki učesnik Ol stara i nekadašnji član druge najbolje petorke NBA, bez dlake na jeziku prokomentarisao je momenat u kom je Ajzea Tomas zaradio suspenziju zbog žestoke rasprave sa navijačima.

Jedan navijač mu je pokazao oba srednja prsta i tri puta ga opsovao, posle je bek Vašingtona otišao da se raspravlja.

- Promašio sam prvo slobodno bacanje, a pogodio drugo. Zatim je jedan od navijača pokazao oba srednja prsta prema meni i tri puta glasno viknuo: 'J*bi se, ku**o!' Rekao sam mu da to ne radi. Odgovorio mi je: 'Žao mi je, samo sam hteo sladoled - bila je bizarna priča Tomasa, koja nije prošla kod NBA disciplinaca, dobio je dva meča suspenzije.

Sve ovo zvučalo je kao previše razmažena priča za Arenasa, koji je sve prokomentarisao u svom stilu.

- Žao mi je, ali igrači moraju prestati s ovim ludim s*anjima. Plaču zbog navijača? NBA liga mora da prestane da nagrađuje ove užasne luzere. 'Tvoja žena je ku*va' i 'je*i se' boli ih više nego kad gube 20 razlike. Jeste li primetili kako oni sve čuju dok se razvlače po parketu? Nikad nećete čuti igrača da se žali dok pobeđuje - kaže Arenas.

- Sve je super dok se pobeđuje. No kad dobiju šamar, onda postaju devojčice. Postaju nesigurni kad navijači viču na njih. Ti navijači Siksersa govorili su Tomasu da je nizak i on im se nakačio na vrat. To što su mu govorili meni je normalno za protivničke navijače. U karijeri sam slušao da je Šek imao seks s mojom devojkom svaki put kad bih igrao u Indijani. Čak su nosili i majice s tim natpisom. Zamislite kako je šutirati slobodna bacanja dok gledaš taj prizor. U Bostonu su mi vikali da sam crnčuga.

Arenas se tu nije zaustavio.

- Voleo bih da sam tad imao priliku sukobiti se s tim navijačima. Pretvorio bih se u Denzela Vošingtona iz filma "Training Day". Slušajte me dobro, ovo sam rekao svim ku*kama, mislite da možete nešto protiv mene? Dozvolite navijačima da rade ono u čemu su najbolji sve dok ne dolaze u kontakt s vama. Platio sam 10.000 dolara za to mesto uz parket i ima da vičem što ja hoću - poručio je Arenas putem svog Instagram profila.

Video: Pa šta je samo Janis Adetokumbo radio Džejmsu i Lejkersima to je za priču

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Trt

    24. decembar 2019 | 19:51

    Ma nba liga je zivo sranje,da nisu dopingovani i da se nekljukaju svim i svacim evropljani bi ih gazili

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA