Primorsku čerupa i Dejan Radonjić: Šiško blizu Bajerna!

Nastavlja se egzodus

  • 1
žan mark šiško Foto: ABA liga/Krka/Drago Perko

KK Bajern Minhen uskoro će biti jači za Žana Marka Šiška, koji je u ozbiljnim pregovorima sa nemačkom ekipom!

Primorska je dugo bila hit ABA lige, najavila je da ima tim za velike domete već na Superkupu pobedom nad Crvenom zvezdom, ali je finansijski krah investitora izazvao previranja.

Igrači su dobili odrešene ruke da odu, Marko Jagodić Kuridža je otišao u Crvenu zvezdu, Lens Heris u Mornar, potom je tim napustio i trener Jurica Golemac, pa je sledeće Žan Mark Šiško.

Bilo je jasno da će se na njegov transfer najviše čekati, jer je kao hit ABA lige mogao da bira sredinu, i dočekao je poziv evroligaškog Bajerna.

Dejan Radonjić biće mu sigurno dobar adut da prelomi, razvio je crnogorski stručnjak veliki broj igrača, pa se očekuje skori rasplet.

Šiško je rekorder po broju asistencija na meču ABA lige sa 19 dodavanja, trenutno je najbolji u šampionatu sa prosekom od 9.9.

Video: Branko Lazić sa parkinga pogodio trojku protiv Primorske

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Kodiaq

    25. decembar 2019 | 22:20

    I zašto ga niko nije zvao iz Zvezde? Sramota. Državo, sponzori reagujte! Dopuštate da g-din Čović daje ne baš male pare svom sinu koji nema kvalitet za ozbiljan klub. To su vaše i naše pare.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA