≫ 

Grobari u transu, vraća se najveći ljubimac navijača: Partizan želi Lovernja!

Da li će se francuski reprezentativac vratiti u "svoj" omiljeni klub znaće se u narednim danima

  • 66

Partizan već duže vreme želi centra i u ovoj situaciji ako ne uspe da angažuje Džamala Meklina, onda je najbolja opcija Žofri Lovernj. Francuski centar nije više u planovima Željka Obradovića, a zna se koliko voli Partizan o relno moguć je dogovor, a to je i potvrdio predsednik Ostoja Mijailović.

- Istina je, zainteresovani smo da vratimo Lovernja u klub. Pregovaramo sa Fenerbahčeom i u narednim satima ili danima će sve biti poznato. Naravno, sud mora da dâ i naša struka. Žofri je veliki Partizanovac - potvrdio je Mijailović za Telegraf.

Ostoja Mijailović, Predsednik KK Partizan Beograd Foto: Nikola Tomić

Na pitanje o eventualnom dolasku Meklina i šta su desilo, Mijailović nije želeo mnogo da komentariše rekavši da je francuski centar prva opcija. To znači da ako se planovi sa Meklinom ostvare, ništa od Žofrija Lovernja.

Međutim, tu je problem i plata Francuza koja nije mala u Feneru i pitanje je da li će hteti da se odrekne i sporazumno raskine ugovor.

Podsetim, Francuz je bio dugo povređen od početka sezone,a oodigrao je 12 mečeva u Evroligi od 17 ukupno i igrao oko 16 minuta u proseku sa 7,8 poena i 3,3 skoka po meču.

(S. Grujović/ Telegraf.rs.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Звезда🇷🇸🇷🇸🇷🇸🏅🏅🏅🏆🏆🏆🏀🏀🏀

    3. januar 2020 | 17:46

    Добар за ЕК. Даље нећеш моћи, Звезда је евролигаш..и надаље...још дуууго, дуго

  • Дража

    3. januar 2020 | 17:52

    Е комедије, мајко моја, толико је добар играч да се враћа у кк игокеа 😂😂😂

  • ugasice se boranija klubovi

    3. januar 2020 | 18:17

    Partizan je i sa drugom ekipom prejak za aba ligu..jednostavno svi su drugi nevidljivi..dolaskom lovria tesko da ce neko izaci ispod 110 koseva po utakmici..inace vidjeli ste da boranija poput zadra , zvezde igokee mornara cibone fasivaju sa drugom ekipom partizana ..nije dobro bit ni prejak..prestrace sa igrom ovi mali nabrojani klubici

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA