Emotivne scene u svlačionici Partizana, Đorđević poručio: Ovde sam od dečaka izrastao u čoveka!

Virtus u utorak veče odradio trening pred meč sa crno-belima

  • 7
Nikola Lončar

Printskrin: Youtube/BC Partizan TV

Košarkaški Partizana od 20 časova igraju svoj meč 1. kola druge faze Evrokupa, a protivnik je ekipa Virtusa iz Bolonje!

Ekipa koju na terenu ''vode'' Stefan Marković i Miloš Teodosić, dok na klupi sedi legenda crno-belih i srpske košarke Aleksandar Đorđević.

Otuda i ne čude emotivne scene u svlačionici pred poslednji trening, jer smo mogli videti srdačne zagrljaje Đorđevića sa Stefanom Birčevićem, Nikolom Lončarom i Vladom Šćepanovićem.

- Ovo je sigurno najvažnija u ovoj fazi za nas. Partizan je klub i ekipa koja raste i koji čak i svojim finansijskim moćima pokazuje da hoće korak napred ka Evroligi. Svesni smo toga, znamo da će biti teško. Oni su izvanredna, atletska ekipa, imaju dosta igrača koji znaju mnogo sa loptom - rekao je Đorđević i dodao:

- Uvek je fantastično kad se vratite u svoj grad, kada dođete u mesto i pred veličinu koja nas je učila, ne samo sportskim manirima i kulturi, nego i životu. Ovde sam od dečaka izrastao u čoveka. Naučio sam da čovek mora da ima i određene principe. Uvek ću biti zahvalan Partizanu na svemu, mnogo mi je dao, a na nama je da vraćamo klubovima.

>>> Spektakl u Areni od 20.00: Partizan u Evrokupu čeka Virtus koji s klupe vodi Aleksandar Đorđević, a glavnu reč na terenu imaju Teodosić i Marković. Kvota na keca je 1,80, a dvojka je 2,15. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Partizan - Virtus.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dobro

    8. januar 2020 | 11:36

    Dosao legendo !!! Ne moze se u coveka izrasti u zeleznik i u mutant klubove, od tamo samo mozes dobiti lopove,prevarante i tonu "legendarnih" saopstenja.

  • Goran Cirih

    8. januar 2020 | 11:21

    Klas je VECNA!!!Napred PARTIZAN

  • Doktor

    8. januar 2020 | 11:53

    Tog vašeg legendu, koga priznajem i divim mu se za ono što je postigao kao igrač, večeras će dr Trinkijeri da mu pokaže kako se vodi ekipa i još jednom će ga, kao i na SP u Kini, trenerski "rasturiti". Da on nikada ne može da bude veliki trener, javno je govorio trener Denvera, a uvijeno i mnogi drugi stručnjaci, a poslednji je izmedju redova to rekao i Ražnatović. Kao navijač Zvezde, očekujem laganu pobedu Partizana. Prevaga na terenu neće biti igrači, već trener.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA