≫ 

Emotivna noć za Vestbruka: Dočekan kao kralj, prvi put posle 11 godina ušao u svlačionicu za goste

Sjajni bek se ''vratio'' u Oklahomu, ali kao igrač Hjustona

  • 0
Rasel Vestbruk Foto: AP/Tanjug

Iako je dočekan gromoglasnim ovacijama, Rasel Vestbruk svoj povratak u Oklahomu neće pamtiti po dobrom - njegov novi klub Hjuston doživeo je poraz od Tandera rezultatom 113:92!

Vestbruk je 11 godina igrao za Oklahomu i navijači to jednostavno nisu zaboravili. Kao što ni on nije ''zaboravio obruče'' u dvorani  s obzirom na to da je meč završio sa 34 ubačena poena i pet skokova.

Vestburk je u dresu Oklahome jednom bio MVP NBA lige i dva puta najbolji strelac, ali domaći navijači ga svakako najviše cene po tome što je ostao u klubu onomad kada je Kevin Durent odlučio da ode u Golden Stejt.

Rasel Vestbruk Foto: AP/Tanjug

- Za neke stvari jednostavno nemaš reči. Ova publika ovde je najbolja na svetu i još jednom su to pokazali - rekao je Vestbruk posle meča, uz napomenu da je istakao i da nikada u životu nije video kako izgleda gostujuća svlačionica u Oklahomi.

Prvo poluvreme je zavšrio sa 18 ubačenih poena, ali je Hjuston već tada imao dvocifren zaostatak (60:40).

Danilo Galinari je bio najefikasniji igrač Oklahome sa 23 poena i 11 skokova, Žiles - Aleksander je dodao 20, Kris Pol je imao 18, a Nemac Šruder dva manje.

Harden sa 17 i Klemons sa 14 poena bili su jedini još dvocifreni u redovima Hjustona, te otuda i ne čudi što su Rakete doživele poraz.

>>> Sjajan meč očekuje nas večeras (21.00) u Barseloni, gde gostuje Efes. Sastaju se dve ekipe koje su, uz Real, dosad najviše pokazale u Evroligi. Katalonci su nemilosrdni kod kuće, i kec je 1,55, dok je dvojka na Turke 2,70. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Barselona - Efes.

Rezultati:

Detroit - Klivlend 112:115 (produžetak)

Filadelfija - Boston 109:98

Minesota - Portland 116:102

Oklahoma - Hjuston 113:92

Video: Jokić izgurao Denver do pobede, Dončić mogao samo da gleda

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA