≫ 

KSS ozvaničio, Meloun negirao saradnju: Trener Denvera još nije uz Kokoškova na klupi Srbije

Amerikanac izazvao sumnju u dogovor sa KSS-om posle razgovora sa novinarima u Pepsi Centru

  • 8

Košarkaški savez Srbije u utorak kasno uveče je objavio da je prvi trener Denver Nagetsa Majk Meloun ozvaničio saradnju i da će se naći u stručnom štabu košarkaške reprezentacije, ali po svemu sudeći još sve nije gotovo. 

Naime, i pored potvrde KSS-a o saradnji koja bi, i te kako, značila za Nikolu Jokića koji ima odličan odnos sa Melounom, proslavljeni stručnjak, barem za sada, negirao je da je do dogovora došlo. Kako prenose američki mediji, i dobro upućeni novinari koji prate Nagetse, ooči utakmice između Denvera i Šarlota na pitanje novinara da prokomentariše navode da će raditi sa reprezentacijom Srbije, Meloun je kratko odgovorio:

- To nije tačno!

Američki mediji dodaju da je pretpostavka da su pregovori dve strane još uvek u toku.

Video: Srdačan pozdrav Saše Đorđevića sa trenerom Denvera

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zoran

    16. januar 2020 | 09:06

    Ako ni je tacno da li ce ne ko da da ostavku iz kss. Da li je moguce i to da su nas lagali a mi se palimo kao mladi majmuni.

  • Rade

    16. januar 2020 | 10:16

    Danilovic i ostali iz Kss-a odavno su trebali da daju ostavke a ovo sa trenerom Denvera je samo nevesto skretanje paznje sa nikad losijih rezultata. Tu ne mislim samo na 5 mesto seniora vec i na najlosije rezultate ikada svih mladjih kategorija... Danilovicu bi bilo mnogo casnije bilo da je bar na organima Kss-a izvrsio analizu stanja u srpskoj kosarci i preduzeo korake na poboljsanju stanja a ne da protura neproverene informacije i da se bruka!!!

  • veliki petak cetvrtkom

    16. januar 2020 | 10:00

    ovu su vijesti za navijace fmp-a njima se lako pakuje magla a oni ko mutavi vjeruju da je veliki petak od ove godine u cetvrtak..lako je sa njima gloginje mlatiti...jadni oni

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA