≫ 

Štimac poludeo zbog navijača: Neće više niko da nas psuje, imaće problem sa mnom ko to uradi!

Centar Crvene zvezde poslao jasnu poruku "pljuvačima"

  • 87

Vladimir Štimac, centar Crvene zvezde, zahvalio se navijačima na sjajnoj podršci protiv Albe, ali se dotakao i one manjine koja je ponovo bila protiv njih.

On je istakao, posle poraza Zvezde od Albe 95:84 da niko ne sme da vređa igrače i njihove porodice.

- Zahvalio bih se ljudima koji su došli da nas podrže i što su bili uz nas. Želeo bih isto da kažem, ti ljudi što su došli da psuju... ja znam da je teško, niko ne voli da gubi, pogotovo ne mi igrači. Ali, ne treba niko da nas psuje, pogotovo ne porodicu. Ja prvi to neću da pustim i imaću problema sa svakim koji to pokuša da uradi.

Vladimir Štimac

Foto: Marko Jovanović

- To neka znaju svi, a ako ti koji neće da gledaju, ne pričam o svima, svaka čast ljudima koji su bodrili do zadnjeg trenutka, ali ovi što će da psuju? Nemojte da dolazite u halu. Isto je tako kada pobedimo, sve je okej, a kada se izgubi ajde svi da skačemo...

- Svi mi dajemo srce za Zvezdu, nama je najteže i sada još trebaju da nam skaču po glavi. To nije u redu, ali hvala svim ostalima što su došli da podrže - rekao je Štimac.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Милош

    17. januar 2020 | 22:51

    Зато ће Партизан и њихови навијачи увек бити "Институција" за звезду, пева се и кад се губи и кад се побеђује.

  • Зоран

    18. januar 2020 | 00:26

    То је управо разлика између навијача КК Партизана и Звезде, ми певамо и када губимо и никада не псујемо играче. Зато је КК Партизан и институција у европским размерама јер су сви, па и противници увек били фасцинирани подршком са трибина.

  • Djuka

    17. januar 2020 | 23:28

    Ako mi još jednom razvališ kapiju, imaćeš posla samnom....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA