≫ 

Šakota iznerviran pitanjem novinara: Koja kriza? Šta pričaš...

Trener Zvezde pomalo nervozno ušao u raspravu sa novinarem na konferenciji za medije

  • 28

Trener Crvene zvezde Dragan Šakota istakao je da tim nije u krizi i ozbiljno ga je pogodilo pitanje novinara na konferenciji za medije. Zvezda je posle četiri vezane pobede doživela dva poraza na svom terenu, poslednji od Albe 95:84, pa je jedan novinar upitao da li je tim u krizi.

- Koja kriza? Kriza rezulatat? O čemu ti pričaš? Ostvarili smo četiri uzastopne pobede. Vidiš šta se događa. Real je gubio 24 razlike od Himkija. Ne želim da spominjem druge ekipe. Ja sam došao da pomognem, ne postoji trener koji ne greši.

KK Crvena Zvezda - Alba Berlin

Foto: Nikola Tomić

- Najbolji je onaj koji najmanje greši, ali postoje uslovi koji nam ne dozvoljavaju da pomognemo igračima više od toga. Jednostavno ja znam gde je granica neke kritike i mi ćemo da analiziramo ovo i da pričamo. Alba igra godinama u istom sastavu i bez ikakvog protiska. Mogu da budu sedmi tamo i da igraju Evroligu. Za nas je utakmica sa Megom bila važnija od bilo koje utakmice Evrolige - rekao je Šakota.

Video: Štimac: Ovo je poslednji put da neko psuje igrače

(S. Grujović)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Milunka

    17. januar 2020 | 23:54

    Mlogo sm(u)ešan trener kao i ekipa mu" ala Čović Famillia"!

  • Fonseka

    18. januar 2020 | 10:03

    Ajde sta ste digli frku,chovjek skroz u pravu mech protiv Mege je bio "biti ili ne biti" i moranje,a Euro League treba da bude u drugom planu,ako izgubimo nista strasno,ako ne udjemo u Top 8 nista strasno ali zato ABA ligu moraju da osvoje,to je osnovni cilj i realno to bi bio neuspjeh i za kritiku trenera.

  • Maki

    18. januar 2020 | 08:36

    Zvezdas sam,ali Zvezda nikad nece biti kao Partizan dok su Covic i Sakota tu. To pokazuju derbiju u zadnjih par godina i broj gledalaca kojih Partizan ima vise. Uvek igraju bolje i srcanije, nazalost. Zvezda oscilira mnogo za klub koji je u Evroligi. Nema sistem, igraci samo dolaze i odlaze, veliki broj promasaja kod skautinga.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA