≫ 

Lenard i Vilijams 71 poenom "ubili" Pelikanse: Nju Orleansu malo i perfektni Fejvors

Košarkaši Los Anđeles Klipersa pobedili su Nju Orleans Pelikanse sa 133:130 u uzbudljivom meču odigranom u subotu uveče

  • 0
Clippers Pelicans Basketball Foto: Tanjug/AP

Kliperse je do pobede predvodio Kavaj Lenard sa 39 poena i po šest skokova i asistencija, dok Pelikansima nisu bila dovoljna 22 poena Derika Fejvorsa (11 skokova) koji pritom nije znao za promašaj iz igre (10/10).

Utakmica je bila tvrda na kraju, tokom većeg dela su vodili Pelikansi, a u dva navrata su stvorili i opipljiviju prednost.

Prvo je Frenk Džekson pogodio dve trojke za Pelikanse u drugoj četvrtini, pa su posle floutera Itoana Mura poveli sa 50:41.

Klipersi su se ubrzo vratili u egal, ali su do poluvremena još jednom popustili i dozvolili Nju Orleansu da ode na osam razlike.

Clippers Pelicans Basketball Foto: Tanjug/AP

U nastavku su Pelikansi otišli i na +14 trojkom Brendona Ingrama za 86:72 i prednost čuvali sve do četvrte deonice.

Lu Vilijams je tada vezao pet poena, pre nego što je Džamajkal Grin posle Vilijamsove asistencije doneo Los Anđelesu poene za izjednačenje 110:110.

Clippers Pelicans Basketball Foto: Tanjug/AP

Klipersi su potom poveli, a tačku na meč je trojkom stavio Lu Vilijams, pa je slab odgovor bio dalekometni hitac Redika za 133:130 na 28 sekundi pre kraja.

Vilijams je ubacio Pelikanima 32 poena, a Montrezl Herel je dodao 24. Pored Fejvorsa, Brendon Ingram je u timu Nju Orleansa imao 21 poen, Džej Džej Redik je imao 19, a Lonzo Bol 18 u tripl-dablu sa još 11 asistencija i deset skokova.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Video: Pogledajte trojku Marjanovića protiv Lejkersa

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA