≫ 

"Zakuvalo" se na tabeli, svaka utakmica u ABA je Zvezdi najvažnija: Šakota o duelu sa Cibonom

Trener crveno - belih će tek na dan utakmice odrediti ko će biti u sastavu

  • 6
Dragan Šakota, Čarls Dženkins

Foto: Marko Jovanović

Košarkaši Crvene zvezde dočekuju u ponedeljak od 18 časova ekipu Cibone u poslednjoj utakmici 16.kola ABA lige. Ovaj meč označiće kraj jednog izuzetno napornog mini ciklusa u kome su crveno-beli odigrali 4 utakmice za 7 dana i to bez pomoći brojnih povređenih igrača.

Trener Dragan Šakota kaže da se ekipa nakon duplog kola Evrolige okreće obavezama i regionalnom takmičenju koje je prioritet:

- Sledi nam prebacivanje na utakmicu ABA lige i meč sa Cibonom. Sa rezultatima u poslednje vreme prilično se „zakuvalo“ na tabeli, a mi smo u situaciji da je svaka utakmica mnogo važna.

Dragan Šakota, Čarls Dženkins

Foto: Marko Jovanović

- Nema priče o snazi protivnika o okolnostima, već su važne samo pobede. Sledi nam meč sa ekipom koja je odigrala dobre utakmice u Beogradu, pobedili su Megu, protiv FMP-a su vodili 15 razlike u jednom trenutku, što znači da ćemo morati da odigramo sa punom koncentracijom i uz maksimalan respekt -rekao je trener crveno-belih.

Trener Dragan Šakota na dan utakmice odrediće postavu od 12 igrača koji će nastupiti na ovoj utakmici, s obzirom da ima dosta problema sa povredama igrača, ali i virusom koji je mučio crveno-bele tokom prošle nedelje.

U prvoj utakmici koja je odigrana u Zagrebu u okviru 5.kola crveno-beli su slavili 86:72. Utakmica Crvena zvezda mts – Cibona igra se u ponedeljak od 18 časova u hali „Aleksandar Nikolić“.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nesa CZ

    19. januar 2020 | 15:27

    Deda dosta nam je i tvoje filizovije i cirkusa. Kazi javno da nemas igrace i kraj price a ne da nas pravis budalama. Necemo mi da se zadovoljavama borbom za play off aba lige i pobedama nad krs ekipama. Stvarno je previse bilo. UPRAVA NAPOLJE !

  • Kop

    19. januar 2020 | 16:38

    Deda,igras kosarku iz 19 veka. Idi igraj domine.

  • cibona sestro mila

    19. januar 2020 | 18:24

    vama cibona strah alooo penzioneri , ako se bojite zg sestre sta ce vam partizan raditi kolo posle vaseg borania derbia...ima da vas ponize i definitivno izbace iz f4 gdje ide mornar 100 %

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA