≫ 

Denver primio 41 poen u 4. deonici: Jokić uzalud rešetao koš, Meloun pobesneo zbog poraza!

Bolan poraz Nagitsa

  • 2
Nikola Jokić Foto: Tanjug/AP

Košarkaši Indijane pobedili su Denver sa 115:107, čime su anulirali sjajnu partiju Nikole Jokića.

Naš košarkaš imao je 30 poena i 10 skokova, tome je dodao četiri asistencije i tri skoka, a šut mu je bio stabilan sa 10/16 iz igre. Ipak, bez Mareja, Herisa i Milsapa, bilo je teško Jokiću da sa ostalim saigračima dođe do trijumfa.

To su znali da iskoriste igrači Indijane, umor Denvera su materijalizovali u poslednjem periodu, u kom su ubacili čak 41 poen. Katastrofalne su bile trojke Denvera sa 3-23, a istakao se Mekdermot sa 24 poena u preokretu Indijane.

Istakao se i Domantas Sabonis sa 15 skokova i 10 asistencija uz čak 22 poena, to mu je prvi karijerni tripl dabl, a Denver će narednu pobedu tražiti 21. januara protiv Minesote na gostovanju. Imaće igrači Denvera zadatak da se iskupe, trener Majkl Meloun bio je nezadovoljan igrom u poslednjoj deonici.

- Šta da kažem kad protivniku dozvoliš 41 poen za četvrtinu? Mekdermot je šutirao 9 od 10 iz igre, 6 od za tri i u najvećem broju slučajeva bio je sam. Jednostavno ne možemo njihovog najboljeg šutera ostaviti samog - poručio je Meloun, dodavši da je Sabonis "ubio" njegovu ekipu.

Video: Jokić izgurao Denver do pobede, Dončić mogao samo da gleda

 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Marko PFC

    20. januar 2020 | 08:43

    Gledao sam mec, ocajna odbrana u zadnjih 5 minuta. Nikako nisu uspeli da zadrze Sabonisa.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA