≫ 

Klinac pogodio Lebronovog sina, policija odmah intervenisala, tata Džejms "poludeo"!

Broni je bi na meti provokatora

  • 1
broni džejms Foto: twitter/Hoop Central

Lebron Džejms je iskoristio gostovanje Lejkersa Bostonu da "skokne" i do hale na drugom kraju Masačusetsa gde je njegov sin igrao meč za svoju srednju školu Sijera Kenjon (Los Anđeles). Lebron, koji je iznajmio helikopter samo za ovu priliku, prisutvovao je porazu ekipe svog naslednika, ali i jednoj neprijatnoj situaciji po njega.

Naime, utakmica je u jednom trenutku na kratko bila u prekidu zbog toga što je jedan gledalac pogodio "Bronija" zgužvanim papirom.

Desilo se to baš u trenutku kada je sudija bio u blizini Džejmsa juniora, pa je odreagovao istog momenta i prekinuo meč, te pozvao policiju da izbaci iz hale provokatora. Ispostavilo se da je u pitanju bio maloletnik.

Someone threw a piece of trash at Bronny James when he was trying to inbound the ball. Security removed the disgruntled fanpic.twitter.com/3SO8CQGmIo

Pojavio se i snimak navijača koji je pogodio Lebronovog sina.

Vrlo uznemiren ovim događajem bio je tata Lebron.

- Iznervirao sam se kada sam video šta se dogodilo. Pokazao je nepoštovanje, takođe je klinac u pitanju. Ne znam koliko taj mali ima godina i nisam siguran da je sam naučio da gađa ljude oko sebe, ili su ga to kući naučili - rekao je iznervirani Džejms nakon utakmice.

Neprijatan trenutak kao da je izbacio iz koloseka Lebrona koji je pružio bledu partiju protiv Bostona u najtežem porazu Lejkersa ove sezone.

Video: Lebron Džejms Bog košarke

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Brk

    21. januar 2020 | 23:30

    Kakav udarac!Hahahahaha,pa nije ga pogodio topovskim udarom nego papiricem od zvake!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA