≫ 

Potpisan ugovor o organizaciji Kupa Radivoja Koraća 2020.

Predsednik KSS Predrag Danilović i gradonačelnik Niša Darko Bulatović potpisali ugovor o saradnji

  • 5
Predrag Danilović i Darko Bulatović Foto: Vladan Damnjanović

U „Gradskoj kući“ u Nišu predsednik Košarkaškog saveza Srbije Predrag Danilović i gradonačelnik Niša Darko Bulatović potpisali su danas ugovor o organizaciji Triglav osiguranje Kupa Radivoj Korać (13-16. februar 2020).

Niš je grad rekorder u organizaciji završnica nacionalnog kup takmičenja, pošto će 16. put u dvorani “Čair”, šesti put uzastopno, biti podignut trofej namenjen pobedniku ovog takmičenja.

- Niš se već toliko puta dokazao kao odličan domaćin i organizator, nema potrebe to više i ponavljati. Mogu samo da se zahvalim Gradu na podršci i saradnji, nadam se da će i ovaj turnir proteći u najboljem redu, kao i svi prethodni – rekao je predsednik KSS Predrag Danilović.

Kup Radivoja Koraća 2018, Crvena zvezda - Partizan Foto: A.Nalbantjan

Gradonačelnik Bulatović je naglasio je za Niš velika čast što je ponovo domaćin ovako velikog sportskog takmičenja.

Svim učesnicima i ekipama želim puno sportske sreće i pune tribine, gledaocima uživanje u najboljem što srpska košarka može da ponudi u ovom trenutku, a najbolji neka pobedi… – poručio je gradonačelnik Niša Darko Bulatović.

Na turniru učestvuje osam ekipa: Crvena zvezda mts, Partizan NIS, FMP, Mega Bemaks, Dinamik Vip Pay, Borac, Sloboda i BKK Radnički.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dare

    23. januar 2020 | 20:01

    Ajmo grobari posto se blizi 8-i mart da kup poklonimo nasoj maloj komsinici da i ona jadna nesto osvoji ove sezone kako bi naredne sezone ponovo imali kome da se smejemo sto se Evropskog ucesca tice samo ovog puta u EK.

  • Marko

    23. januar 2020 | 22:49

    Ma sve je super kad vam je jedan preletač, zavisi kad je ko na vlasti predsednik regionalnog saveza istocne Srbije Uros Parlić..uvek je na pravom mestu kad treba.

  • Kale lopov

    23. januar 2020 | 21:45

    Ajmo radnicki🔴⚪

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA