≫ 

Jokić ostao bez mesta u Ol star petorci, Dončiću je ukazana čast da bude starter!

Luka u startnih pet Zapada!

  • 16
Nikola Jokić Foto: Tanjug/AP

Poznate su startne postave za veliki NBA Ol star u Čikagu, a Nikola Jokić nije se našao u prvoj petorci Zapada.

Naš košarkaš i lider Denvera nije dobio privilegiju da bude u Top 5, a prvi Ol star nastup, i to startni, imaće Luka Dončić.

Slovenac je "eksplodirao" i ima vrtoglave brojke od početka sezone, Jokić je malo kaskao na početku i tek nešto kasnije ušao u prepoznatljiv ritam, što se osetilo i po glasovima.

Pored Luke, starterski tim Zapada čine još Džejms Harden (Hjuston), Lebron Džejms (Lejkersi), Kavaj Lenard (Klipersi) i Entoni Dejvis (Lejkersi).

Što se Istoka tiče, osveženje je Trej Jang, momak kome se već pravi veliko rivalstvo sa Lukom Dončićem. Uz ovog igrača Atlante, tu su Kemba Voker (Boston), Janis Adetokumbo (Milvoki), Paskal Sijakam (Toronto) i Džoel Embid (Filadelfija).

I dalje nisu poznate Ol-star rezerve, a očekuje se da Jokić ima zagarantovano mesto među njima. Ol star meč igraće se 16. februara, rezerve će biti poznate 30. januara.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Srb

    24. januar 2020 | 09:31

    Ovo je smesno ovaj Young igra za ekipu koja tek 10 puta pobedila ove Sezone kako on moze biti starter?

  • Milan

    24. januar 2020 | 09:45

    Pa realno kad pogledamo ko je u prvoj petorci zapada,Jokara i nije zaslužio da bude to. Ove sezone nažalost beleži nešto slabije rezultate..

  • paki

    24. januar 2020 | 12:48

    Sjajno je da je biran i da ce se poci tamo! Ni prosle godine ne bi bio starter da je Davis igrao, ali sta to znaci ... da je los? Ne sprdajte se, cifre sve govore ... da je tako kao sto neki kazu Drazen, Danilovic bi davali po 30poena, zar ne? Nego su svaku 10 utakmicu bili dvocifreni! Stojakovic i Divac su blizu, ali samo blizu.. Cepaj Jokicu!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA