≫ 

Tripl dabl Lebrona za pobedu: Kajri mu se unosio u lice, Dejvis ga "ohladio" najbrutalnijom blokadom

Vladaju Lejkersi i deluju spremno za titulu!

  • 0
Kajri Irving

Foto: Twitter.com

Košarkaši Los Anđeles Lejkersa pobedili su Bruklin sa 128:113 potpunu dominaciju Lebrona Džejmsa.

"Kralj" je ubacio 27 poena uz 12 skokova i 10 asistencija, potrudio se da mu parira nekadašnji saigrač Kajri Irving, sveden je na 20 poena i četiri asistencije uz tri skoka, dok je Entoni Dejvis pobedi doprineo sa 16 poena i 11 skokova.

Potvrdili su Lejkersi dominaciju u ovoj sezoni, a Lebron i Kajri su pre i posle meča potvrdili da su u sjajnim odnosima, iako su svi bili sumnjičavi kada je Irving otišao iz Klivlenda kako bi sam bio lider u nekoj ekipi.

 

Odavno izgleda kao da nema trzavica između njih, ali jedna situacija pokazuje da se čak ni sa prijateljima ne može bez treš toka, pa je Kajri provocirao Džejmsa dok se on raspravljao sa sudijama u jednom momentu. Usput, Dejvis nije bio milostiv prema Kajriju, pokazao mu je brutalnom blokadom ko je bolji saigrač Lebronu.

 

Klivlend, bivši klub Kajrija i Lebrna, nije uspeo da pobedi Vašington, Vizardsi su bili bolji sa 124:112, tome je najviše doprineo Bil sa 36 poena, Sekston je parirao sa 29. Efikasan je bio i nekadašnji igrač Partizana Bertans, sa 17 poena uz po dva skoka i asistencije.

U preostalim mečevima 21. kola Evrolige, domaćini su apsolutni favoriti - Fener protiv Armanija, Žalgiris protiv Albe, Panatinaikos protiv Asvela i Real protiv Efesa, a kvota na četiri keca zajedno je 2,62. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Evroligu

Video: Zajon oborio rekord u prvom meču u karijeri

 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA