Trinkijeri diže tenziju pred Zadar: Sada svaka utakmica vredi duplo

Crno-beli umesto u Areni dočekuju Zadrane u Pioniru (subota, 20.00)

  • 8
Andrea Trinkijeri Foto: Marko Jovanović

Trener košarkaša Partizana Andrea Trinkijeri rekao je da njegov tim mora da ima dobar pristup protiv Zadra u meču 17. kola ABA lige.

- Zadar je ekipa koja je ove sezone dobila Cedevita Olimpiju, Crvenu zvezdu i Budućnost. Mislim da to dovoljno govori. Imamo šest kola do kraja ligaškog dela sezone i sada svaka utakmica za sve timove vredi duplo. Dobar pristup, koncentracija i dobra odbrana su nam potrebni da nastavimo naš put kojim smo krenuli - izjavio je Trinkijeri za klupski sajt.

U prvom ovosezonskom meču, crno-beli su slavili u dvorani "Krešimir Ćosić", a sutrašnji duel je prilika da beogradski tim dođe do devete uzastopne pobede u regonalnoj ligi.

Foto: MN Press

Bek crno-belih Ognjen Jaramaz istakao je da je susret sa ekipom koja drži 11. poziciju u regionalnoj ligi važan, jer su već pravili iznenađenja protiv favorita.

- Važna utakmica je pred nama protiv tima koji je ove sezone pokazao da je i te kako u stanju da ugrozi najjače ekipe u ligi. Sa druge strane, verujem da ćemo sutra odigrati maksimalno koncentrisano, pokazati dobru igru i da ćemo uspeti da nastavimo sa dobrim rezultatima u regionalnom šampionatu - poručio je Jaramaz.

Meč između košarkaša Partizana i Zadra igra se sutra od 20 sati u hali "Aleksandar Nikolić" zbog zauzetosti Štark arene.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • da se zna

    24. januar 2020 | 16:12

    do plej ofa majstore sve utakmice igrat sa drugom ili trecom postavom.nema do kraja jake ekipe..zadar , fmp2 i ostala boranija samo za lakse treninge radi evrope..ne zamarati igrace protiv malih i nebitnih klubova.ipak da se zna ko je ko a ko je niko i nista..prepoznaju se i javice se sami..

  • W

    24. januar 2020 | 14:49

    Hahahhaha, aaahahahahahahahah, eno vam serija o osnivaču, hahahaha hahaha, aahahahaha,

  • Šuki

    24. januar 2020 | 15:56

    Idi kući cirkuzanu

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA