≫ 

Šejn u životnoj formi stiže Zvezdi na noge: Plej Efesa čevrti put zaredom MVP kola!

Pitanje svih pitanja u Evroligi: kako zaustaviti Larkina?

  • 6

Ne pamti se da je Evroliga imala tako dominantnog spoljnog igrača kao što je to Šejn Larkin, koji je ekstra klasu potvrdio još jednim MVP zvanjem - četvrti put zaredom!

"Kombo" plej Efesa igra u životnoj formi, nema te sile koja može da ga "poništi", pa je tako zatrpao i koš moćnog Reala sa 32 poena, uz impresivne šuterske brojke.

Šejn je meč završio sa 32 poena, imao je 5/8 za dva, 5/6 za tri, 7/7 za jedan, a u statističke kolone upisao je i 3 skoka, 4 asistencije, te 5 izgubljenih lopti, za indeks korisnosti 36, najveći u prethodnom kolu.

Pomoglo je svakako Larkinu da izdominira i to što u sastavu Efesa nije bilo Vasilija Micića, pa je imao svu slobodu da poentira i razigrava ekipu.

Bez ikakve dileme, Larkin će biti najveća pretnja po Zvezdu narednog petka, kada će turski tim gostovati u Beogradu.

Osim Larkina, na listi pet najboljih igrača za prethodnu rundu nalaze se Spanulis (indeks 33), Šilds (29), Kalates (27) i Tarževski (27).

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Cc

    25. januar 2020 | 16:55

    Ubicemo Efesa.

  • Bojan SD

    25. januar 2020 | 17:22

    Za njih je pretnja i svaki od igraca Kolubare Lazarevac a kamo li on pa zato pred svaku njihovu utakmicu i citamo ovakve vesti i strah. Ugasiti ih ovog puta nacisto da smanjimo troskove gradjana, tolike pare su ulozene a rezultati sve poraz za porazom. Dokle vise ?

  • Zvezdo pokazi zube

    25. januar 2020 | 16:58

    Crno im se piše

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA