≫ 

Lebron i Obrva dobili šamar od Filadelfije, Irving ubacio 45 poena Pistonsima!

Pao je i Mambin rekord

  • 0
LA Lejkers LA Klipers

Foto: Tanjug/AP

Košarkaši Filadelfije pobedili su Lejkerse sa 108:91, iako je dominirao ključni tandem ekipe iz Los Anđelesa.

Siksersi su bili bolji sa 108:91, Dejvis je ubacio 31 poen uz sedam skokova, Džejms je dodao 29 poena, sedam skokova i šest asistnecinja, Haris je predvodio Filadelfiju sa 29 poena i osam skokova.

Stigao je umor Lejkerse posle pet uzastopnih gostovanja, pa će sreću potražiti u Los Anđelesu već u narednom meču, i to protiv Klipersa u derbiju.

 

Filadelfija je dominirala od sredine druge deonice, posle čega je u jednom trenutku otišla na maksimalnih +22. U završnici, prišli su Lejkersi na 93:88, ali je ovaj nalet zaustavljen velikom serijom 11:0.

Oklahoma je nadigrala Vulvse na gostovanju uz 26 poena Šrudera i 25 Pola, Čikago je bio bolji od Klivlenda uz 44 poena i 10 skokova Lavina, produžetak je dobio Bruklin nad Detroitom.

 

Tako je kompletirana noć u kojoj su samo gosti slavili, a Netsima je lider bio Irving sa 45 poena i sedam asistencija. Rouz je odgovorio sa 27 poena, Dramond je dodao 20.

 

Pao je i jedan rekord večne liste po broju poena, Lebron je prevazišao Kobija Brajanta.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA