≫ 

Bogdanoviću je Kobi bio uzor: Brajant mu je 2019. obeležio najvećom pohvalom u karijeri!

Kobija i Bogija ne vezuje samo kultni broj na dresu

  • 1

Tragična vest o pogibiji Kobija Brajanta rastužila je košarkašku planetu, a među utučenima je sigurno i naš Bogdan Bogdanović.

Bogi je još u detinjstvu obožavao Kobija, Mamba mu je bila idol, u Sakramentu je čak i poneo osmicu, iako je prethodno nosio 13 u Fenerbahčeu i Partizanu.

Pred prvi nastup na Ol staru, Bogdan nije bio oduševljen zbog mogućnosti da igra sa najvećim zvezdama, već zbog šanse da vidi Kobija!

Video: Brajantov hvalospev o Bogdanu i Jokiću: Obožavam da gledam kako igraju

- Želim da upoznam Kobija Brajanta. On je bio moj idol, pratio sam ga mnogo. Hoću da vidim kako izgleda, koliko je visok. Nisam dobio priliku da igram protiv njega ili da ga vidim kako igra uživo - rekao je svojevremeno Bogi, koji je čak i letos u Kini imao privilegiju da igra pred Mambom i dominira protiv selekcije SAD.

Tada je i Kobi rekao da mu je Bogdan jedan od omiljenih mladih igrača.

- Jokić je jedan od mojih omiljenih igrača, koje volim da gledam. Donosi sjajne odluke. Bogdanović je takođe jedan od mojih omiljenih mladih igrača. Veoma je agresivan, ne plaši se ničega, spreman je za najveće momente. Veliki sam ljubitelj njihove igre - rekao je Brajant letos u Kini.

Bogdan mu je na to odgovorio na Instagramu, u neverici da je takve reči čuo od  svog uzora.

Video: Kobi Brajant: Samo Srbija može da pobedi SAD u košarci!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA