≫ 

Fudbalski kralj se poklonio košarkaškom visočanstvu: Emotivna poruka Mesija za Kobija Brajanta

Fudbalski kralj se poklonio košarkaškom visočanstvu, koje je otišlo u legendu

  • 1

Pogibija Kobija Brajanta slomila je čitav sportski svet! Svi tuguju za " Crnom mambom", jednom od najvećih košarkaša u istoriji, koji je sa 13-godišnjom ćerkom poginuo u padu helikoptera.

Vest o pogibiji Brajanta pogodila je i zvanično najboljeg fudbalera sveta, Lionela Mesija, koji je na Instagramu objavio da je slomljen nakon što je čuo tužnu vest.

- Nemam reči... Sva moja ljubav za Kobijevu porodicu i prijatelje. Bilo je zadovoljstvo upoznati te i deliti s tobom vreme. Bili smo geniji kao malo drugih - poručio je Mesi.

Lionel Mesi i Kobi Brajant su zajedno bili u jednoj od najlegendarnijih reklama, koja je bila aktuelna za Mundobasket 2010. godine, pa njihovo poznanstvo datira više od 10 godina,

Video: Jeziv prizor s lica mesta: U ovom helikopteru poginuo je Kobi Brajant sa ćerkom

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Milan

    27. januar 2020 | 00:44

    Šta ti je život,u sekundi nestane sve. Budimo zahvalni za sve. Težak dan za sve ljubitelje sporta. Legende poput Kobija,Lebrona,Messija, Ronalda se rađaju jednom u 100 godina. RIP MAMBA

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA