≫ 

Nikola briljirao u najtužnijoj NBA noći: Jokić protiv Hjustona upisao novi tripl-dabl

Odlična partija srpskog košarkaša, u večeri u kojoj NBA liga tuguje za Brajantom

  • 0

Košarkaši Denvera pobedili su večeras kao gosti Hjuston u NBA ligi sa 117:110, a jednu od najboljih partija sezone, u najtužnijoj NBA večeri u kojoj je poginuo Kobi Brajant sa svojom trinaestogodišnjom ćerkom Đianom Marijom, prikazao je srpski košarkaš nikola Jokić. 

On je upisao novi tripl-dabl sa 24 poena, 12 skokova i 11 asistencija, za 38 minuta, njegov deveti u sezoni, a 37. u karijeri.

U ovom susretu Hjuston je igrao bez Džejmsa Hardena, a Denver bez Džamala Mareja, Pola Milsapa i Mejsona Plamlija, a sam početak meča pripao je domaćim košarkašima. Popularne Rakete su tokom prve deonice stekle 9 poena prednosti, da bi do kraja poluvremena Denver uhvatio rezultatski priključak.

U nastavku usledila je mnogo bolja igra tima iz Kolorada, koji je uspeo da prelomi meč u svoju korist sredinom poslednje četvrtine, kada je prednost iznosila 100:93.

Pored Jokića, istakao se Džeremi Grent sa 25 poena, dok su Majk Porter i Monte Moris postigli po 17.

Sa druge strane Rasel Vestbruk je imao 32 poena i po sedam skokova i asistencija, ali i neverovatnih deset izgubljenih lopti. Erik Gordon je imao 19, a Ben Meklmor 15 poena.

Denver se ovom pobedom izjednačio sa LA Klipersima na trećem mestu Zapada.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Video: Slavni košarkaš Kobi Brajant poginuo u padu helikoptera

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA