≫ 

Kakvo veče za Treja Janga: Ponovio Kobijev učinak iz 2006. i posvetio mu trojku s pola terena!

Neverovatna igra sudbine za košarkaša Atlante

  • 1

Tužna noć u najkvalitetnijoj košarkaškoj ligi na svetu je za nama. Utakmice su se igrale u planiranim terminima, ali nikome iskreno nije bilo ni do košarke nakon saznanja da je otišao jedan od najvećih u istoriji ovog sporta Kobi Brajant.

Podsetimo, Brajant je poginuo sa ćerkom u helihopterskoj nesreći, a nema košarkaša koji mu nije odao počast u tužnoj noći u NBA. Mnogi su ispisali poruke za Kobija na patikama ili nekom drugom delu opreme, a sudbina se čudesno poigrala i sa Trejom Jangom iz Atlante.

Plejmejker Sokolova predvodio je sjajno svoj tim u trijumfu nad Vašingtonom od 152:133 tako što je zabeležio dabl-dabl (45 poena i 14 asistencija) i postao prvi košarkaš posle Kobija Brajanta koji je postigao toliki broj poena sa manje od 25 šuteva iz igre.

Upamtiće dobro Jang prethodnu noć i zbog sjajnog koša koji je ubacio sa više od pola terena, a i njega je posvetio velikanu Kobiju. Ako još znamo da i Trej nosi Brajantovu "osmicu" možete zamisliti kako se oseća danas.

Bredli Bil je na drugoj strani ubacio 40 koševa, ali nije mogao da spreči poraz Čarobnjaka protiv jedne od najgorih ekipa u NBA ligi.

Emotivno je bilo i na ostalim mečevima koji su odigrani u nedelju uveče po američkom vremenu, a zablistao je i Demijan Lilard koji je sa  čak 50 poena i 13 asistencija predvodio Portland do trijumfa nad Indijanom od 139:129.

Marko Gudurić je dobio pet minuta u redovima Memfisa, ali je šutirao samo jednom iz igre i ostao bez poena. Grizliji su savladali Indijanu sa 114:09.

NBA REZULTATI

Atlanta - Vašington 152:103

Memfis - Finiks 114:109

Nju Orleans - Boston 123:108

Njujork - Bruklin 110:97

Orlando - LA Klipers 97:112

Portland - Indijana 139:129

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA