≫ 

Zarađuju i na mrtvom Kobiju Brajantu: Bedan potez "navijača" Lejkersa posle tragedije!

Pojedinci skupo preprodaju karte za meč s Klipersima koristeći nesreću slavnog košarkaša

  • 0

Tek kada nekoga izgubiš shvatiš koliko ti nedostaje, a navijačima Lejkersa i svim iskrenim fanovima magične igre pod obručima Kobi Brajant danas baš nedostaje. Ipak, da ne bude sve primereno situaciji potrudili su se pojedini "navijači" njegovog bivšeg kluba, koji poslednjih sati skupo preprodaju karte za narednu utakmicu Lejkersa na domaćem terenu.

Verovatno znajući da će i narednih dana bukvalno sve u Los Anđelesu biti podređeno ispraćaju tragično nastradale košarkaške legende, pojedini fanovi Jezerdžija su rešili da skupo naplate drugima priliku da se još jednom poklone preminulom ljubimcu i to na gradskom derbiju sa Klipersima koji se igra u Stejpls centru sredu u 04:00 po našem vremenu.

Tako će, prema informacijama sa sajtova koji se bave prodajom karata u Los Anđelesu, svako ko bude želeo da prisustvuje ovom derbiju morati da izdvoji minimum 1.200 dolara za jednu kartu i to za ono najjeftinije mesto u uglu poslednjeg reda.

Oni koji žele da tik uz teren isprate meč, takođe za jednu kartu moraće da plate astronomskih 28.050 dolara.

Koliko je ta cena skočila nakon informacije o pogibiji Kobija Brajanta neka posvedoči i podatak da za neku od narednih utakmica koju Lejkersi igraju kod kuće najjeftinija karta košta 84 dolara, dok najskuplja iznosi gotovo 6.000 američkih novčanica.

Naravno, pravi fanovi Jezerdžija i košarke su besni i na socijalnim mrežama žestoko kritkuju i klub koji je dozvolio ovakve varijacije cena karata. Očigledno je da svako gleda da zaradi na nesreći, s tim da Kobi Brajant to sigurno nije zaslužio.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA