Kokoškov ozvaničio sastav stručnog štaba: Na spisku nema Melouna, tu je Nenad Krstić!

Objavljen je spisak štaba uoči evropskih kvalifikacija

  • 2

Seniorska reprezentacija Srbije 20. februara u Finskoj započinje put ka Evropskom prvenstvu koje se održava 2021. godine u Nemačkoj, Gruziji, Češkoj i Italiji.

Već 23. februara „Orlovi“ će igrati u Beogradu, kada će u dvoranu „Aleksandar Nikolić“ stići reprezentacija Gruzije.

Selektor reprezentacije Srbije Igor Kokoškov odredio je sastav stručnog štaba koji će biti uz naš nacionalni tim u predstojećim kvalifikacijama.

Pomoćni treneri će biti Dejan Milojević, Vladimir Jovanović i Jovica Antonić, koji je bio u štabu i kod Aleksandra Đorđevića.

Bogdan Karaičić je skaut, Vladimir Koprivica kondicioni trener, direktor reprezentacije Srbije je Nenad Krstić, tim menadžer Nebojša Ilić, a o zdravlju reprezentativaca brinuće se medicinski tim u sastavu Dragan Radovanović, Milan Mirković, Dušan Sajić,  Velibor Kosanović. Za opremu reprezentacije zadužen je ekonom Jovica Aničić.

Na spisku nema Majkla Melouna iz Denvera, ali se od njega svakako očekuje da on bude saradnik i savetnik tek u olimpijskim kvalifikacijama.

Video: Erupcija emocija: Suze i tuga na licima NBA zvezda zbog tragično nastradalog Kobija Brajanta

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA