≫ 

Miličić je Kobiju udario najjaču blokadu u karijeri: Opisao je i kako je teško čuvati Crnu Mambu

Vodili su žestoke duele

  • 2

Kobi Brajant poznat je i zbog brojnih susreta sa Srbima, a na terenu je vodio žestoke duele sa Darkom Miličićem.

Legendarni Kobi je voleo Novaka Đokovića, Vlade Divac je sa njim imao sjajan odnos, Vladimir Radmanović ga je naučio našim najsočnijim psovkama, a letos je govorio kako obožava da gleda Nikolu Jokića i Bogdana Bogdanovića.

Na vrhuncu karijere, vodio je žestoke duele i sa našim najboljim pikom u istoriji, koji je bio kao stena u reketu. Pokušavao je svojevremeno i da zakuca preko Darka, što mu nije uspelo, kad su Lejkersi igrali protiv Memfisa.

Darko Miličić Foto: youtube.com

Blokada je bila efektna, u punom zaletu ga je rukom idealno poklopio Miličić, ali je sviran faul. Tada se naš igrač hvatao za glavu, ali mu je odavno bilo jasno da zvezda poput Kobija ima veliku protekciju kod sudija.

Na nedavnom gostovanju Hepi Televiziji, objasnio je i kako izgleda boriti se protiv najvećih zvezda NBA košarke, upravo je Kobija izdvojio.

Kobi Brajant je bio namazan. Pri izlazu iz pika znao je da udari laktom, da ti izbaci vazduh i ostavi te da se oporavljaš pet minuta. On i Manu Đinobili su imali načina da te onesposobe. Misliš, ja sam centar, neće njemu pasti na pamet da uđe u reket. Ipak, ima i on načina da te onesposobi. Lebron je imao dosta dobrih i loših utakmica. Imao je lošu protiv nas, ja nisam igrao, osuđivan sam zbog svega što radim, a on je imao je 20 promašaja i pet izgubljenih lopti, a svi su mu tapšali i pričali bravo majstore - podsetio je Miličić i na činjenicu da mu nikad nije pružena prava šansa.

Video: Erupcija emocija: Suze i tuga na licima NBA zvezda zbog tragično nastradalog Kobija Brajanta

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • febo

    27. januar 2020 | 17:44

    Evo ga ovaj sto uz kinesko jelo trazi hleb

  • vk

    27. januar 2020 | 23:30

    Hahaa ti si bio tocak za kobia posle jordana kobi je bio nezaustvljen

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA