Pankov: Smrt Brajanta doživeo sam lično, svaka država u svetu bi trebalo da proglasi dan žalosti!

Defanzivac crveno-belih u šoku zbog smrti legendarnog NBA igrača

  • 11

Vest o pogibiji Kobija Brajanta u nedelju veče šokirala je i igrače Crvene zvezde koji se nalaze na pripremama u Turskoj!

Nakon što je svoje viđenje tragedije imao Miloš Degenek, koji je potom poslao jaku poruku svima, medijima koji prate srpskog šampiona izjavu je dao i Radovan Pankov.

Uzgred, defanzivac crveno-belih je imao i zanimljiv predlog za dan žalosti.

Radovan Pankov

Foto: MN Press

To sam doživeo jako lično, kao nekog svog. Za mene je jedan od 10 sportista svih vremena.Neverovatno. Imao je sve u životu i trebalo je da proživi lepe dane u penziji. Strašno. Baš smo komentarisali da ne bi bilo glupo da se u svakoj državi na svetu proglasi dan žalosti. Svet je izgubio velikog sportistu i čoveka - rekao je Pankov i dodao:

Video: Smrt legendarnog košarkaša Kobija Brajanta šokirala planetu

- Svi igrači su bili u šoku. Nismo mogli da verujemo. Svi mi pratimo košarku i znamo ko je bio "crna mamba". Glupo je trošiti reči o njemu, ali nažalost tek ćemo postati svesni ko je bio. Nažalost, kako to obično biva - posle smrti. Velika šteta. A još kada sam čuo i da je ćerka s njim nastradala - ostao je nedorečen vidno potrešeni defanzivac Zvezde.

(Mario Marić - izveštač Telegrafa iz Turske)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA