≫ 

Šakota: Dolazi nam dupla nedelja, više namamo prava na kiks

Igramo mnogo utakmica, nadam se da će se oporaviti i preostala dva igrača koja su na putu da se oporave istakao je Šakota.

  • 10
Dragan Šakota

Foto: Nikola Tomić

Košarkaši Crvene zvezde savladali su na gostovanju Igokeu 94:79 u poslednjem meču 17. kola ABA lige i tako došli do 3. mesta na tabeli.  

Posle meča, trener crveno-belih Dragan Šakota je istakao da njegova ekipa više nema prava na grešku.

- Situacija je takva da uvek moramo da igramo na pobedu i da nemamo više kikseva. Čestitam ekipi Igokee na dosadašnjim pobedama, okrenuli su čitavu situaciju na tabeli i na dobrom su putu. Za nas je bilo bitno da sprečimo Grina da organizuje ekipu i da zaustavimo ofanzivni skok Igokee, koji je prema statistici, najbolji u ligi. Uspeli smo i mislim da je to ključ naše pobede - rekao je Šakota na konferenciji za medije.

Šakota je prokoemntarisao i predstojeće utakmice u Jadranskoj ligi i Evroligi i izrazio nadu da će uskoro sve igrače imati na raspolaganju.

- Dolazi nam dupla nedelja, igramo protiv Partizana, pa Panatinaikosa, Himkija u Moskvi i onda idemo u Bar. Igramo mnogo utakmica, nadam se da će se oporaviti i preostala dva igrača koja su na putu da se oporave i da ćemo onda moći da ih rotiramo u svim tim utakmicama - završio je Šakota.

Video: Igrači Zvezde i Igokee stajali mirno u čast Kobija Brajanta

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mile

    27. januar 2020 | 23:00

    Mislim da Partizan treba da pusti Zvezdu, samo zbog ovih Milogoraca. Ne kazem da Zvezda ne moze i sama da pobedi Partizan, naravno da moze, sanse su 50-50%, nego cisto ovima da pokazemo kako to izgleda kada se Srbi ujedine (mada igra previse stranaca, ali sta da se radi...). Braco Srbi, titula ne sme da ode u Podgoricu!

  • Opaaa

    27. januar 2020 | 21:13

    Deda,deda...poslace te Trinki u staracki dom.

  • Comi 85

    27. januar 2020 | 21:47

    Dolazi vam vracanje na fabricko podesavanje!!!UNISTICEMO VAS!!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA