≫ 

Brajant je pre manje od mesec dana spremio svojoj ćerki Điani veliko iznenađenje

Legendarni košarkaš potpisao papire za stvaranje novog sportskog trejdmarka sa nadimkom svoje ćerke koja je takođe nastradala u nesreći

  • 2
Đijana Brajant, Kobi Brajant

Foto: Tanjug/AP

Legenda Lejkersa Kobi Brajant 30. decembra je potpisao proizvodnju linije sportske opreme sa nadimkom svoje ćerke.

Điana Brajant (13), koja je takođe poginula u helikopterskoj nesreći igrala je košarku i nosila nadimak"Mabasita" koje je zapravo izvedeno iz nadimka Kobija "Black Mamba" ili Crna Mamba.

Prema pisanju američkih medija Mambasita je trebalo da bude novi trejdmark sportske opreme, obuće , šortseva, majica, dukseva itd.

Podsetimo, Kobi je bio ponosni otac četiri ćerke, sećanje na njega sada će čuvati Natalija Dijamante, Bianka Bela i Kapri Kobi, a Đijana je bila viđena kao naslednica, najviše je volela košarku

 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Maria

    27. januar 2020 | 23:59

    Pretuzno zaista... kolektivna tuga.

  • Vera

    28. januar 2020 | 04:10

    Stvarno tuga. Mene duša boli za ovom decurlijom što ode tako rano. Pogotovo onaj bejzbol trener koji je poginuo sa ženom i ćerkom. U jednom danu, cela porodica nestala ko da nikad nisu ni bili. Bas tuga. Zao mi je svakoga, ali onih par klinaca u helikopteru, najviše.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA