≫ 

Kako da treniram i da viđam decu? Brajant jednom prilikom otkrio kako je kupio helikopter!

Najveći razlog je vreme kako bi mogao da stigne i da trenira i da viđa decu

  • 0
Kobi Brajant Foto: Tanjug/AP, Tango Six portal

Legendarni košarkaš Kobi Brajant poginuo je u 41. godini zajedno sa svojom ćerkom Đijanom Marijom i još sedmoro osoba posle pada helikoptera u gradu Kalabas u Kaliforniji. 

Posle vesti o smrti košarkaša, ceo svet je ostao u šoku, a od Kobija su se opraštali brojni navijači, kao i poznate ličnosti. U jednoj od brojnih objava pojavio se i deo intervjua u kojem je Brajant objasnio zašto se odlučo da kupi helikopter.

- Saobraćaj je bio sve gori. Dešavalo se da propustim školsku prestavu svoje dece. Morao sam da nađem način da treniram, da se fokusiram na rad, ali da ne propuštam vreme sa porodicom.

- Tada sam počeo da gledam helikoptere, pošto sam mogao da stignem da odem i da se vratim za 15 minuta - pričao je Brajant.

On je istakao da nije želeo da dozvoli da sve to obaveze obavlja njegova supruga.

- Rutina mi je bila ista. Rano buđenje, deca u školu, pa let do dvorane na treninge, gde radim kao lud, dodatni rad, sve što treba. Onda povratak kući, ulazak u auto, odlazak po decu.

- Supruga Vanesa mi je govorila da će ona ići po njih, ali nisam to želeo. Imamo toliko gostovanja, čestih putovanja, sve manje ih viđam. Svaku šansu sam koristio da budemo zajedno, makar to bilo i tih dvadesetak minuta u kolima - govorio je Brajant.

Video: Slavni košarkaš Kobi Brajant poginuo u padu helikoptera

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA