≫ 

Lebron ne može da preboli Kobija: Čuli smo se pre pada! Slomljeno mi je i opustošeno srce, brate...

Ne bih pomislio nikada da će to biti naš poslednji razgovor koji smo imali - istakao je Lebron

  • 0

Svet je napusio jedan od najvećih košarkaša svih vremena Kobi Brajant, a i dva dana posle helikopterske nesreće u kojoj je stradala i njegova ćerka Điana, kao i još sedmoro ljudi, stižu poruke saučešća navijača, javnih ličnosti kolega, među kojima je i veliki Kobijev prijatelj Lebron Džejms. 

Između Džejmsa i Brajanta postojalo je posebno prijateljstvo koje je trajalo godinama. Tako je on istakao da se čuo sa Brajantom nekoliko sati pre nesreće i odabranim rečima govorio o njemu.

- Nisam spreman, ali evo me. Čoveče, sedim ovde pokušavajući da napišem nešto, ali svaki put kada počnem počnem da plačem pri samoj pomisli na tebe, nećaku Điđi i prijateljstvo i bratstvo koje smo imali. Bukvalno sam čuo tvoj glas u nedelju ujutru kada sam napuštao Filadelfiju kako bi se vratio u Los Anđeles.

Kobe Bryant, LeBron James

Foto: AP/Tanjug

- Ne bih pomislio nikada da će to biti naš poslednji razgovor koji smo imali. Slomljeno mi je srce i opustošeno brate. Volim te veliki brate. Moje saučešće ide Vanesi i deci. Obećavam ti, nastaviću tvojim putem. 

- Značiš tako mnogo svima nama, posebno "Lejkers naciji" i moja je odgovornost da nosim to "sr*nje" na leđima i nastavim dalje. Molim te, daj mi snage sa nebesa i motri na mene. Imam nas ovde. Postoji toliko toga što bih želeo da kažem, ali ne mogu, jer ne mogu da podnesem.... Dok se ne sretnemo ponovo brate moj....

 
 
 
View this post on Instagram

I’m Not Ready but here I go. Man I sitting here trying to write something for this post but every time I try I begin crying again just thinking about you, niece Gigi and the friendship/bond/brotherhood we had! I literally just heard your voice Sunday morning before I left Philly to head back to LA. Didn’t think for one bit in a million years that would be the last conversation we’d have. WTF!! I’m heartbroken and devastated my brother!! 😢😢😢😢💔. Man I love you big bro. My heart goes to Vanessa and the kids. I promise you I’ll continue your legacy man! You mean so much to us all here especially #LakerNation💜💛 and it’s my responsibility to put this shit on my back and keep it going!! Please give me the strength from the heavens above and watch over me! I got US here! There’s so much more I want to say but just can’t right now because I can’t get through it! Until we meet again my brother!! #Mamba4Life❤️🙏🏾 #Gigi4Life❤️🙏🏾A post shared by LeBron James (@kingjames) on

 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA