≫ 

Kobi imao dogovor sa ženom da nikada ne lete zajedno helikopterom

Mediji navode da su legendarni košarkaš i njegova žena odavno odlučili da nikada ne budu u letelici istovremeno

  • 0
Kobi Brajant  Kobe Bryant Foto: Tanjug/AP

Kobi Brajant i njegova 13-godišnja ćerka Đijana poginuli su sa još 7 osoba u helikopterskoj nesreći u Los Anđelesu, a njihova smrt potresla je čitav svet.

Mediji se ovih dana bave raznim detaljima vezanim za život legendarnog košarkaša, jednog od najboljih u istoriji, a magazin People, otkriva da su Kobi i njegova žena imali dogovor da nikada ne lete zajedno helikopterom.

Kobi i njegova supruga su bili u braku 20 godina i imali su četiri ćerke, a želeli su još dece i da dobiju sina.

Kobi je jednom prilikom otkrio i zašto je kupio helikopter i da je to učinio zbog svoje dece, kako bi mogao da provodi više vremena sa njima.

- Saobraćaj je bio sve gori. Dešavalo se da propustim školsku prestavu svoje dece. Morao sam da nađem način da treniram, da se fokusiram na rad, ali da ne propuštam vreme sa porodicom.

- Tada sam počeo da gledam helikoptere, pošto sam mogao da stignem da odem i da se vratim za 15 minuta - pričao je Brajant.

Sećanje na Kobija i Đijanu sada će čuvati njegova supruga Vanesa Brajant i ćerke košarkaša Natalija Dijamante, Bjanka Bela i Kapri Kobi.

Video: Igrači Zvezde i Igokee stajali mirno u čast Kobija Brajanta

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA