≫ 

Odzvanjaju Kobijeve reči o odlasku u legendu: Pamtite me kao nekog ko nije protraćio momenat, ni dan

- Pamtiće me kao osobu sa mnogo talenta koji je uradio sve što je mogao da dostigne sve i bude najbolji momak na terenu - istakao je Brajant svojevremeno

  • 4
Kobi Brajant Printscreen: Twitter/@espn

Jedan od najboljih košarkaša svih vremena Kobi Brajant poginuo je sa svojom ćerkom Đianom i još sedam osoba u helikopterskoj nesreći ove nedelje, a i u danima posle njegove smrti svet je u šoku. 

Brojni navijači, slavne ličnosti, kao i kolege iz NBA lige, među kojima je i Lebron Džejms, iz minuta u minut objavljuju poruke saučešća i sećanja na slavnog igrača, a jedno od podsećanja na slavnu karijeru Brajanta, kao i njegove reči o "odlasku u legendu" objavio je i ESPN.

Oni su postavili deo intervjua sa Kobijem Brajantom iz 2015. godine u kojem on govori o tome kako želi da osane upamćen.

- Uvek sam govrio da želim da ostanem upamćen kao igrač koji nije protraćio momenat, koji nije protraćio dan i...koji ništa nije uzimao kao garantovano. Pamtiće me kao osobu sa mnogo talenta koji je uradio sve što je mogao da dostigne sve i bude najbolji momak na terenu. Neko ko je igrao moćnu košarku - istakao je on.

Video: Slavni košarkaš Kobi Brajant poginuo u padu helikoptera

Video: Smrt legendarnog košarkaša Kobija Brajanta šokirala planetu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Kalimera

    28. januar 2020 | 10:35

    Odavno mi nije neku javnu licnost koja nije sa nasih prostora bilo ovoliko zao. Nije samo bio najbolji u kosarci,cini se da je bio i jako dobar covek. Jos i sto ode sa toliko voljenim detetom

  • Kobe

    28. januar 2020 | 10:21

    Prerano ode brate... Prerano...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA