Kobi mi je govorio da želi da umre mlad: Mekgrejdi u suzama otkrio Brajantovu morbidnu ideju

Mračna ideja je padala na pamet Kobiju na pamet

  • 0
Trejsi Megrejdi Foto: Youtube.com

Trejsi Mekgrejdi se družio sa Kobijem Brajantom u mladim danima, otkrio je za ESPN i mnoge detalje iz tog perioda, sa suzama u očima.

Mekgrejdi je u NBA došao godinu dana posle Kobija kao jedan od retkih igrača koji je na veliku scenu došao direktno iz srednje škole, prisetio se i reči kada je Kobi bio "usijana glava", mlad i željan dokazivanja.

- Ovo je ludo, ali Kobi je to govorio. "Želim da umrem mlad". Hoću da budem besmrtan, hoću da imam karijeru veću nego Majkl Džordan i da onda umrem mlad - otkrio je Mekgrejdi.

- To je bilo u potpunosti u skladu sa onim kakav je bio mladi Kobi. Ali Kobi sa 40 godina je želeo samo da bude sa svojom porodicom - dodala je voditeljka Rejčel Nikols.

- Naravno, ovo je bio njegov način razmišljanja i izjava pre nego što je dobio decu. Jednom kad je dobio dete, ovako nešto mu ne bi palo na pamet da izgovori.

Posebno je Trejsiju teško zbog ćerkice Đijane.

- Ona je bila posebna, bila je građena poput Kobija, imala je njegove manire, sve. Kada si gledao nju, kao da gledaš mladog Kobija. Imala je te pokrete, "fejdavej" sa samo 13 godina.  Gledam tu devojčicu, i kao da gledam njenog tatu. Govorio sam "čoveče, biće nešto posebno". A sada nema tu šansu više.

Video: Kako je Kobi igrao košarku sa mezimicom Đijanom

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA