≫ 

Partizan čeka Darušafaku, a trener Trinkijeri ima samo jednu želju!

Italijanski stručnjak svestan težine sledećeg izazova

  • 8
Andrea Trinkijeri

Foto: Nikola Tomić

Trener košarkaša Partizana Andrea Trinkijeri poručio je uoči sutrašnje utakmice četvrtog kola Top 16 faze Evrokupa protiv Darušafake da njegovu ekipu očekuje veliki izazov.

Dva tima sastali su se prošle nedelje u Istanbulu i Darušafaka je pobedila tesno - 65:63.

- Kada je važnost utakmice velika, sve ostalo mora da je prati. Visok nivo energije, velika staloženost i veoma visok nivo koncentracije. Svaki posed lopte će biti važan i svaki detalj će se sutra računati. Pred nama je veliki izazov i ja imam jednu želju: da moji igrači prihvate taj izazov - izjavio je Trinkijeri za sajt crno-belih.

Krilni centar Partizana Stefan Birčević smatra da je duel u Istanbulu bio prava ilustracija kakav ih meč očekuje sutra uveče u Pioniru.

- Pred nama je duel u kom moramo da prikažemo našu najbolju igru ukoliko želimo da dođemo do našeg cilja. Neće biti nimalo lako, ali verujem da ćemo odigrati dobru utakmicu pred našim navijačima - rekao je Birčević.

Utakmica u rasprodatoj dvorani "Aleksandar Nikolić" igra se od 20 sati i počeće minutom ćutanja kojim će biti odata počast Robertu Arčibaldu i Kobiju Brajantu.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • gazi turke domace i strane

    28. januar 2020 | 21:01

    realno 20 razlike..i tamo smo izgubili slucajno...sad turcima nema spasa..posle turaka gazimo beogradske janicare,,i oni neka se spreme za dvocifreni minus..da se zna ko je ko a ko po obicaju niko i nista

  • Djuka

    28. januar 2020 | 18:11

    Jadni ste vi zvezdari sa tolikom mrznjom

  • Звезда🇷🇸🇷🇸🇷🇸🏅🏅🏅🏆🏆🏆🏀🏀🏀

    28. januar 2020 | 17:21

    Пали их. Жеља му да га све исплате, до најситнијег еврића...не жели да прође ко један пропали тренер...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA