Kobi Brajant pre leta odveo ćerku u crkvu: Pomolili se Bogu, pa otišli u legendu

Kao da je Crna mamba slutila nešto loše

  • 8
Kobi Brajant, crkva Our Lady Queen of Angels Foto: Tanjug/AP/Youtube/Tech Arts

Smrt Kobija Brajanta i njegove ćerke Đijane (13) i dalje ne može da preboli čitav svet. Oni su poginuli u nedelju uveče 26. januara u helikopterskoj nesreći, sa još sedam članova posade.

Dejli Mejl je došao je i do podatka od kojeg podilazi jeza. Naime, Kobi je pred kobni let odveo svoju ćerkicu, koja mu je bila miljenica i predviđena kao njegova naslednica, jer je bila izuzetno talentovana za košarku.

Nekoliko sati pre nesreće Kobi i njegova ćerka su bili u crkvi, nakon čega je trebalo da odu na košarkaški turnir na kojem je sa svojom ekipom učestvovala Đijana.

Kobi Brajant, crkva Our Lady Queen of Angels Crkva u kojoj su se pomolili Brajant i njegova ćerka pre tragedije; Printskrin: Youtube/Tech Arts

Portparol katoličke crkve "Our Lady Quueen of Angels" u Njuport Biču. Oni su se zajedno molili na misi u ranim juratnjim časovima od sedam ujutru.

Sveštenik je tokom mise obavestio sve prisutne da imaju čast da su Kobi Brajant i njegova ćerka na misi, a to je na svojim profilima na društvenim mrežama podelilo i nekoliko drugih vernika.

Posle odlaska iz crkve, Kobi i ćerka su se ukrcali u helikopter, koji ih je odveo u smrt, ali i u legendu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Kalimera

    28. januar 2020 | 17:17

    Sta reci. Nekada ni Bog ne moze da pomogne. Kako god,sudbina je zaista neko veliko cudo. Ne moze se prevariti i ne moze joj se pobeci. Prosto je tako. Da nije bilo magle,bilo bi nesto drugo

  • simke

    28. januar 2020 | 18:49

    ajse brate ...SMARATE VISE ...

  • Majat

    29. januar 2020 | 17:41

    Možda i jeste slutio kraj pa je otišao da se pomoli. Ljudi misle da rade neke stvari slučajno ali nije baš tako. Nekad imamo snažnu potrebu da nešto učinimo ne znajući zašto. Neka počiva u miru i on i njegova kćerka. Sada su sigurno na boljem mjestu nego što je ovaj naš turobni svijet....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA