Buktinja progutala helikopter: Pojavila se fotka nesreće nekoliko minuta posle pada letelice

Nije bilo spasa Brajantu, njegovoj ćerki i ostalim putnicima čiji su životi ugašeni u stravičnom padu letelice kod Los Anđelesa

  • 2
olupina helikoptera Foto:

Tela šestoro nastradalih putnika, među kojima su bili Kobi Brajant i njegova kćerka Đianina, pronađena su i izvučena u utorak iz onoga što je ostalo od helikoptera nakon stravičnog pada na uzvišenju iznad mesta Kalabasas, kod Los Anđelesa.

Dvodnevna pretraga je time okončana, pošto su dan ranije izvučena tri gotovo ugljenisana tela.

Služba za bezbednost saobraćaja mesta Kalabasasa u utorak je objavila snimak pretrage terena i mesta pada letelice, prizor je zaista jeziv, a korišćen je i dron kako bi se iz šireg ugla napravila opservacija.

Kobe Bryant Foto: Tanjug/AP

Olupina helikoptera ležala je tu dva dana, a pojedini američki mediji došli su do fotografija koje su nastale samo nekoliko trenutaka nakon pada letelice.

Slike koje su se pojavile svedoče o zaista strašnoj sudbini osmoro putnika i pilota koji su bukvalno u momentu nestali u eksploziji, potom i buktinji koja ih je sve progutala.

OVDE možete pogledati fotografije o kojima je reč, koje su objavili američki mediji.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • DARKO 100%

    28. januar 2020 | 23:38

    Hoceli se svetski mediji baviti uzrokom pada ?ili sam ja jedini na svetu koga to interesuje

  • Ako

    29. januar 2020 | 06:43

    Je ovaj helikopter pao zbog magle ja sam vanzemaljac. Pogledajte kako ovaj drugi nesmetano leti iznad mesta nesrece odmah nakon pada, ovde se sve jasno vidi.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA