≫ 

Kad gromada poput Šekila zaplače: O'Nil lio suze na terenu Stejpls Centra, njegove reči slamaju srce

"Moj mali brate..."

  • 2

Sedeći na centru Stejpls Centra, u kom je sa Kobijem Brajantom rasturao sve rivale u NBA ligi, Šekil O'Nil zaplakao je setivši se svog malog brata.

O'Nil je rekao da je sređivao podrum kuće kada mu je nećak pokazao telefon sa vestima da je Kobi Brajant poginuo u helikopterskoj nesreći.

- Nisam ovako oštar bol osećao dugo, ne sećam se stvarno kada sam. Krenuo sam da ga udarim kada mi je to pokazao, živimo u svetu u kom se sve može lažirati i fotošopirati. Svi su me zvali i svi smo brzo dobili potvrdu.

Posebno je Šeka zabolelo što mu je ovo drugi gubitak bliske osobe, mlađa sestra Ajša je izgubila bitku protiv kancera u oktobru prošle godine.

- Sada sam ostao i bez malog brata. Nisam mogao da jedem od tog dana kada se to desilo. Osećam se bolesno, znam da će neki idioti sada da podsećaju na odnos kakav smo on i ja imali. Naš odnos je kao da smo bili braća. Mi smo braća i ovde u ovom podkastu, pa se raspravljamo sve vreme. Ali u stvarnom životu, kada vidim tebe i tvoju divnu suprugu, mogu samo da osećam poštovanje - kroz suze je govorio Šek, podsetivši na sukob koji je imao sa Kobijem, a koji se sada potpuno može zanemariti i izgleda bezazleno.

Šek i Kobi su vezali tri titule od 2000. do 2002. godine, a onda je tandem "pukao" zbog ega velikana, pa je Šek otišao u Majami. Tamo je osvojio jednu titulu, Brajant je bio šampion još dva puta u Lejkersima.

Video: Erupcija emocija: Suze i tuga na licima NBA zvezda zbog tragično nastradalog Kobija Brajanta

Jednu od najvažnijih utakmica ove sezone u Evrokupu Partizan igra večeras (20.00) u Pioniru protiv Darušafake koja ga je pre sedam dana pobedila u Turskoj sa dva razlike. Sad je kec 1,25, a pobeda crno-belih s više od 8,5 poena razlike nosi kvotu 1,85. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Partizan - Darušafaka.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Alcatraz

    29. januar 2020 | 09:51

    Legend of Chamberlain u epizodi end of days predvideo je pogibiju Kobija. U tom crtanom filmu gde su Kobiju Brajantu uzeli lik helicopter se srusio i eksplodirao je. Kakva slucajnost! 😔 Pocivaj u miru Kobi

  • gost

    29. januar 2020 | 11:44

    I Sekil je srbin

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA