≫ 

Bodiroga o Kobiju: Podigao je košarku na viši nivo, obeležio jednu epohu...

Proslavljeni srpski košarkaš pričao o Partizanu i odlasku velikog Brajanta

  • 6

Proslavljeni srpski košarkaš Dejan Bodiroga među prisutnima je u krcatom "Pioniru" na utakmici Partizana i Darušafake, sa sinom bodri crno-bele, za koje kaže da "mogu ići do kraja" ove sezone u Evrokupu.

- Partizan je dlično odigrao prvu fazu, sada isto, dobro igra... - počeo je Bodiroga razgovor sa novinarima na poluvremenu meča.

Veruje da crno-beli imaju kvalitet da napadnu trofej u Evrokupu.

- Mislim da postoje realne šanse da ide do kraja, međutim ima i drugih dobrih timova, ali sigurno da je veliki uspeh i plasman u ovu fazu. Posle, u direktnim eliminacijama, sve je moguće, a i zavisi i ko dođe kao protivnik... Sve u svemu zasad je odlično, isto tako i u ABA ligi.

Pogibija Kobija Brajanta neizostavno je bilo pitanje i za Bodirogu.

- Težak gubitak za košarku, izuzetan je bio šampion, izuzetan sportista... Šta reći, za sve je to bio veliki šok, Kobi je digao košarku na jedan viši nivo, obeležio je jednu epohu, košarka je izgubila mnogo...

Na konstataciju da "nema veliku ulogu u srpskoj košarci", Bodiroga je razgovor na tu temu ostavio za neku drugu priliku.

- Nije momenat da o tome pričamo.... Tu sam na Partizanu sa sinom, dolazim s vremena na vreme, bio sam na derbiju....

(S. Grujović)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Igor Grobar

    29. januar 2020 | 22:02

    Bodiroga je legenda!

  • Pitanje samo

    29. januar 2020 | 21:19

    Jel se secate izjava Vujosevica za Novaka,kako on ne bi trebao da pokazuje navijacko opredeljenje? Iz razloga sto ga nacija voli.Zanima me sta Dulo ima da kaze kada dodje Bodiroga naprimer da gleda partizan, da li ima isto misljenje, da mu da dozvolu, ili to vazi samo u slucaju Zvezde?.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA