≫ 

Šakota pred derbi: Partizan je rasterećen, a mi moramo bolje nego protiv Efesa

Večiti derbi je na programu u ponedeljak od 18 sati, a karata u prodaji neće biti

  • 10
Rašon Tomas, Branko Lazić

Foto: Marko Jovanović

Košarkaši Crvene zvezde dočekuju Partizan u utakmici 18.kola ABA lige (ponedeljak 18.00 Arena sport 1) u derbiju ove runde regionalnpog takmičenja.

Crveno-beli nisu imali previše vremena da se pripreme za ovaj meč, nakon teške utakmice sa Anadolu EFES-om ali „večiti derbi“ je uvek utakmica bez obzira na njen značaj ili takmičenje u kome se igra, važna za oba tima.

Partizan želi da ostane na prvom mestu tabele, posebno jer ga čeka i meč sa direktnim rivalom Budućnošću, dok Zvezdi pobeda znači korak bliže plej ofu. Trenutno su im konkurencija Primorska, Mornar i Cedevita Olimpija koji imaju isti skor 11 pobeda i 7 poraza dok zvezda ima 11-6 i utakmcu manje.

Vladimir Štimac, Dragan Šakota

Foto: Marko Jovanović

Pred ovaj meč u regionalnom takmičenju, trener crveno-belih Dragan Šakota kaže da očekuje da ekipa odigra dobru i čvrstu utakmicu:

- Sve utakmice sa Partizanom su važne, bez obzira u kom su takmičenju. Biće ih puno očekujem ove sezone. Naš rival je trenutno na vrhu tabele i igraće ovu utakmicu potpuno rasterećeno. SA druge strane od nas očekujem da odigrao potpuno drugačije od onoga što smo pokazali u prvoj četvrtini utakmice sa Anadolu EFES-om.

- Moramo da budemo od starta borbeni i pametni“ rekao je trener Crvene zvezde i dodao da će sastav koji će istrćati u hali „Aleksandar Nikolić“ na ovaj meč odrediti na dan utakmice:

- Očekujem i da će dvorana biti ispunjena do poslednjeg mesta i da će nam naši navijači dati podršku koja je neophodna za ovakve utakmice. Trebaće nam ta energija, jer sa druge strane imamo tim koji je u potpuo drugačijem ritmu utakmica, koji je imao pet dana da se pripremi za ovu utakmicu, ali nadam se da smo svesni značaja utakmice i da ćemo biti ratnički raspoloženi - rekao je Šakota.

U prvoj utakmici ove sezone Partizan je u “Štark Areni” pobedio rezultatom 75:72.

Karata u prodaji ili slobodnoj distribiciji nema, a meč se igra u izmenjenom terminu od 18 časova u hali „Aleksandar Nikolić“.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • X

    2. februar 2020 | 16:50

    Partizan osvaja Aba ligu. Tamo neki mogu da osvoje samo ako otruju citav tim Partizana nekakvom hranom ili ako ukradu pehar. I po jednom i po drugom su poznati, samo se ne mogu setiti imena tog nebitnog kluba jer nemaju niti ime niti svoju istoriju.

  • Opaaa

    2. februar 2020 | 15:59

    Deda...u banju ces ti

  • Звезда🇷🇸🇷🇸🇷🇸🏅🏅🏅🏆🏆🏆🏀🏀🏀

    2. februar 2020 | 15:25

    Пуно би вам било опроштено, ако ту боранију добијемо бар 15 разлике, што је реално очекивање сваког делије..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA