≫ 

Sve je poznato: Monako ili Uniks čekaju Partizan u četvrtfinalu Evrokupa

Rusi i Francuzi upisali vredne trijumfe u 5. kolu

  • 3
Saša Obradović Printskrin: Youtube/IL FARMACINICO

Ukoliko kako se očekuje prođe iz svoje grupe E u četvrtfinale Evrokupa, Partizan će igrati sa najboljim timovima iz grupe G, a to su ruski Uniks iz Kazanja ili francuski Monako koji trenira naš Saša Obradović.

Ovi timovi su trenutno vodeći u grupi sa skorom 3-2 posle večerašnjih mečeva, ali će neizvesnost potrajati do poslednjeg kola kada će u međusobnom susretu u Francuskoj odlučiti o prvom mestu u grupi. Ko dobije taj meč igraće sa drugoplasiranim iz Partizanove grupe, a ko izgubi igraće sa prvim.

Monako je u svakom slučaju srećnim trijumfom večeras u Istanbulu od 91:79 obezbedio bolji međusobni skor sa Galatom (izugbio sa 12 razlike prvu kod kuće, ali dao više koševa na strani) pa neće morati da strahuje za plasman četvrtfinale uoči poslednjeg kola jer ima bolji skor i od Ritasa.

Ekipa srpskog trenera Saše Obradovića dominirala je na krilima raspucanog Džalela O'Brajena koji je okončao meč sa 25 poena. Galatasaraj nije imao rešenja za raspložene goste, a nije imao snage ni u finišu da spusti razliku ispod 12 poena kako bi uoči poslednjeg kola imao šansu da pretekne Kneževe.

Uniks je na svom terenu preslišao Ritas sa 82:69 i zaokružio bolji međusobni skor pošto je Litvance tukao i u Vilnjusu. Ruski tim ima bolji skor i od Galatasraja (za dva poena) pa će u poslednjem kolu u Monaku igrati samo za prvo mesto u grupi.

Standings provided by Sofascore LiveScore

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA