≫ 

Gober dobio šta je tražio: Žestoko provocirao i imitirao Jokića, ovaj mu brutalno odgovorio!

Francuz je nedavno u duelu protiv srpskog centra imao nesportske provokacije

  • 3
Rudi Gober Printskrin: Twitter.com/@ClutchPointsNBA

Nikola Jokić je odigrao neverovatnu utakmicu u pobedi Denvera nad Jutom 98:95 uz monstruozni tripl dabl. Njegova partija posebno je izludela Rudija Gobera, zvanično najboljeg defanzivca NBA lige, sa kojim se Jokić poigravao pod košem.

Preko njega je Jokić pogodio i ključni šut za pobedu u poslednjem minutu, a frustracija Francuza bila je tolika da u jednom momentu nije mogao da se kontroliše.

Bio je ovo drugi duel Jokića i Gobera u nekoliko dana. I tada su Nagetsi slavili (106:100), a tada je viđena provokacija Gobera na račun Jokića.

Naime, posle jednog duela protiv Jokića, kada je napravio faul, Gober je burno protestovao kod sudije, smatrajući da je Jokić simulirao. Tom prilikom je čak i imitirao Jokića, pomerajući glavu nekoliko puta u stranu.

Navijači Jute su se smejali na ovaj njegov potez, a fanovi Denvera u komentarima su mu poručili da može samo da plače i u prilog objavljivali sliku kada Gober plače. Sada je ova njegova imitacija ponovo aktuelna, nakon što je Jokić odgovorio i upropastio ga u novom međusobnom duelu.

Prisetite se i Goberovog plakanja na koje podsećaju navijači Denvera:

Video: A gde si ti pošao lepoto, gde je lopta?: Jokić pomerio mozak Hasanu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vodolijax

    6. februar 2020 | 11:52

    Jedna od osobina loših ljudi je da posprdno imitiraju druge ljude....

  • Petar

    6. februar 2020 | 09:33

    Snimak od pre 6 dana..

  • gorgeous

    7. februar 2020 | 09:13

    Tako to rade najbolji, dostojanstveno i bez ikakvog prepiranja po medijima. Džokeri i Nikola i Novak, kad ih neko ne voli i ismeva oni ga postave na svoje mesto, pobede na terenu.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA