≫ 

Fenerbahče ispustio pobedu u poslednjim sekundama, odlična igra Kalinića!

Neverovatan propust odbrane turskog tima

  • 0
KK Fenerbahče - KK Makabi Printskrin: Twitter

Košarkaši Fenerbahčea izgubili su na domaćem terenu od Makabija iz Tel Aviva 77:78 u 24. kolu Evrolige. Makabi je do pobede došao u poslednjim sekundama meča, tako što su dali koš posle akcije iz auta.

Inače, Fenerbahče je sve vreme bio u zaostatku, tokom većeg dela drugog poluvremena, ali su uspeli da se približe i povedu 75:74 samo minut pre kraja meča.

Tajler Dorsi da na 40 sekundi do kraja vraća prednost Makabiju 75:76, ali Nando De Kolo nije uspeo da pogodi u sledećem napadu.

Makabi je krenuo u napad, ali Dorsi pravi korake, pa je 10 sekundi pre kraja Fener imao napad za trijumf. Slukas je dobio loptu, ali ga je faulirao Deni Avdija, pa je ubacio oba bacanja za 77:76.

Izraelski tim je krenuo u napad posle tajmauta sa polovine Fenera, samo sekundu i po prekraja, Otelo Hanter je dobio loptu pod košem i dao je pobedničke poene.

Srpski košarkaš Nikola Kalinić odigrao je sjajnu utakmicui za 26 minuta na terenu postigao je 18 poena. Isto toliko imao je i Slukas, dok je najefikasniji bio Derik Vilijams sa 22 poena.

Evroliga 24. kolo

Petak:

Himki – Crvena zvezda 78:72

Fenerbahče – Makabi 77:78

Bajern – Valensija 59:66

Panatinaikos – Zenit 96:81

Barselona – Milano 84:80

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA