≫ 

Ovaj meč će odrediti put koji moramo da pređemo: Trinkijeri traži mudrost igrača protiv Budućnosti

Crno-beli i Podgoričani sastaju se u nedelju od 18 sati u derbiju 19. kola regionalne lige

  • 22
Andrea Trinkijeri, Novica Veličković

Foto: Marko Jovanović

Partizan čeka Budućnost u 19. kolu ABA lige u nedelju, 9. februara od 18 časova (Arena sport 1).Sve ulaznice za NIvo 200, rasprodate su još u četvrtak, dok se karte za Nivo 400 mogu kupiti na blagajni Štark Arene u nedelju od 14:00.

U prvom ovosezonskom duelu sutrašnjih rivala, Budućnost je u Podgorici pobedila sa 65:60, a pred nedeljni meč, trener Partizana NIS, Andrea Trinkijeri poručuje:

- I Budućnost i mi želimo da stignemo do istog cilja. Ova utakmica će u velikoj meri odrediti put koji ćemo morati da pređemo, da bismo do tog cilja došli. Budućnost ima sjajne igrače, sklopljene u tim koji je projektovan da napadne titulu.

- Prema tome, očekuje nas još jedna veoma,veoma teška utakmica u kojoj moramo biti još bolji i još mudriji nego što smo bili u svim utakmicama koje smo do sada odigrali - istakao je Trinkijeri.

Obe ekipe imaju isti skor na tabeli  14 pobeda i 4 poraza, a raspored u nastavku lige ide pomalo na ruku Partizanu. Šta god da bude u ovom meču crno-beli će imati priliku do kraja da ostanu u trci za prvo mesto.

KK Budućnost - KK Partizan

Foto: KK Budućnost

Budućnost posle ovog meča ima Mornar koji se bori za plej of na svom terenu i gostuje Cedeviti, gde će takođe biti teško. Partizan bi u slučaju pobede, a pogotovo veće od 5 poena razlike obezbedio pol poziciju pred plej of..

U slučaju pobede manje od pet poena, morao bi onda do kraja da ima perfektan učinak kako se ne bi izjednačio sa Budućnošću koja bi bila bolja u međusobnom skoru. Ako izgube, velike su šanse da budu drugi na tabeli.

KK Budućnost - KK Partizan

Foto: KK Budućnost

Ko s kim do kraja.

20. kolo:

Krka - Partizan

Budućnost - Mornar

21. kolo

Partizan - Mega

Cedevita Olimpija - Budućnost

21. kolo:

Cibona - Partizan

Budućnost - FMP

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ♦️⭐⭐

    8. februar 2020 | 15:30

    AJMO DA NAPUNIMO ARENU SUTRA...SVI SUTRA.. 18 H KK PARTIZAN kk buducnost. 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆⚪⚫⚪⚫⚪⚫⚪⚫⚪⚫⚪⚫⚪⚫⚪⚫⚪⚫⚪⚫

  • bozja djeca

    8. februar 2020 | 17:18

    smo je pitanje kolika je razlika ..iskreno mislim 10 do 18 koseva viska za trenutno najpopularniji klub u evropi..vece zanimanje je boraba za 5 pozicju moranar fmp..ovamo se sve zna.partizan sampion...rekord od 20 000 grobara i jos toliko pred vratima...ko to ima...

  • ♦️⭐⭐

    8. februar 2020 | 16:39

    UZMI TRINKI EVRO TITULU ! 🏆

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA