≫ 

Jaramaz uhvatio zalet za Kup: Poslao je poruku Grobarima pred borbu za trofej u Nišu!

Zahvalio se Jaramaz na moćnoj podršci

  • 12

Košarkaš Partizana Ognjen Jaramaz zadovoljan je pruženim u pobedi protiv Budućnosti u 19. kolu ABA lige.

Crno-beli su u Areni slavili sa 87:82 za prvo mesto na tabeli, uz rekordnu posetu u regionalnom takmičenju, pošto je na tribinama bilo preko 16.500 navijača.

- Ovom pobedom smo uradili veliki deo posla, ostaje da u narednim mececvima ligu privedemo kraju na pravi način. Hvala navijačima na velikoj podršci, Arena je bila prepuna. Oduševljen sam što se toga tiče -  rekao je Jaramaz.

Budućnost je imala odlično šutersko veče, ali ni 15 trojki nije bilo dovoljno da Beograd napuste neporaženi.

- U pojedinim situacijama nismo uspeli u odbrani da uradimo ono što smo zamislili. Njihovi dobri šuteri u prvom poluvremenu su ostajali su sami na otvorenim šutevima. Nikolić i Šehović su se razigrali i kasnije nam je bilo teško da ih zaustavimo. Uspeli smo da postignemo više poena od njih i to je najvažnije. Razigrali smo se u drugom poluvremenu. 

Kada je bilo najvažnije, Jaramaz se razigrao.

- Odigrao sam dosta bolje drugo poluvreme nego prvo, zadovoljan sam svojom igrom. Osetio sam da mi je krenulo krajem prvog poluvremena, kada sam postigao kos uz faul. U drugom sam nastavio u istom ritmu - zaključio je Jaramaz, dodavši i da je uhvaćen zalet za Kup Radivoja Koraća u Nišu.

Video: Veličković otvorio dušu o stanju svojih kolena: Ljudi, ja ovo jedva izdržavam...

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Drasko

    10. februar 2020 | 11:52

    Bravo , samo budite oprezni sa sobom iz Bgd poneti hranu , vodu i napitke posto nas je to vec jednom preskupo kostalo, posto znamo da su na sve spremni kako bi se domogli bar jednig trofeja.

  • Cc

    10. februar 2020 | 11:30

    I onda bude opet ko u ponedeljak hahaha uvek lozenje do proleca.

  • dajte zvezdi kup m. trofrtaljke

    10. februar 2020 | 17:19

    predlazemo partizanu.za ovaj kup igrajte sa trecom postavom.ovakvi trofeji kalibra mica trofrtaljka / fmp osvojio 3 puta / nam ne trebaju.idemo uzeti evropu i abu usput posto je i to za malu boraniju takmicenje..Sto se tice jaramaz momka ce zavrsit u nba i trenutno je najbolji igrac aba lige.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA