≫ 

Novak peva Vidovdan i pretrčava teren zbog Dekija i Pantele: Jedan od luđih dana u Pioniru!

U sledećem kolu ABA lige gledaćemo veliki derbi između Crvene zvezde i Cedevita Olimpije, a pre tačno četiri godine ovi rivali odigrali su meč u Beogradu koji je bio pun VIP gostiju

  • 4

Crvena zvezda i Cedevita Olimpija odigraće 1. marta verovatno ključnu utakmicu za plasman u plej-of ABA lige. Upravo ovi rivali odigrali su pre tačno četiri godine jednu od luđih utakmica koja je viđena u Pioniru, i to u TOP 16 Evrolige, potpuno ludilo izazvalo je prisustvo VIP gostiju koji su gledali utakmicu.

Zvezda večeri bio je Novak Đoković, ali su pored njega utakmicu gledali i legende srpskog fudbala - Dejan Stanković i Marko Pantelić.

Interesantno je da je zbog njih dvojice Novak Đoković pretrčavao čitav teren Pionira, pošto je bio na drugom kraju hale, samo da bi ih pozdravio.

Najbolji teniser sveta se srdačno izgrlio sa sadašnjim trenerom Zvezde, kao i sa potpredsednikom FSS. Kratko su proćaskali pre nego što je meč počeo, a zatim se Novak vratio na svoje mesto.

Tokom meča je viđena zapaljiva atmosfera, pevale su se patriotske pesme, u jednom momentu su mogle da se čuju i patriotske pesme, na koje ni Novak Đoković nije ostao imun.

Uglavnom je mirno pratio meč, ali kada je sa razglasa pušten "Vidovdan", nije odoleo, a da ne zapeva, što možete videti u snimku na početku teksta.

Navijači Zvezde nisu šteteli ni goste iz Hrvatske, a u završnici meča zapevali su i staru pesmu "baš je dobro videti te opet", koju je zapevao i Marko Pantelić.

Zvezda je na kraju slavila sa ubedljivih 94:74, na krilima raspoloženog Kvinsija Milera, koji je postigao 22 poena i na kraju se srdačno izgrlio sa Novakom Đokovićem i poručio:

- Ne možeš da izgubiš kada te bodri veliki Novak Đoković.

D. U.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • jerry

    12. februar 2020 | 17:29

    Zvezdine legende !!!Sjajan potez , tako se medjusobni vole i postuju Zvezdine legende, za razliku od Partizana cije legende nisu ni blizu JNA stadiona

  • Laky

    12. februar 2020 | 23:19

    Napred Partizan!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA