Šou Bobija protiv Sakramenta: Izveli ga na teren da skine zaglavljenu loptu, Dončić plakao od smeha

Marjanović je ponovo bio u centru pažnje

  • 4
Dalas Maveriks, Boban Marjanović Printskrin: Youtube/Sport Lights

Boban Marjanović je ponovo bio u centru pažnje tokom meča protiv Sakramenta i oduševio je navijače, iako je na parketu proveo samo 3 minuta i 42 sekunde.

Za to vreme je postigao trojku, koja je retkost za njega, a ona je oduševila navijače u hali, kao i prvu zvezdu Dalasa, Luku Dončića, koji je sa klupe ushićeno reagovao na pogodak srpskog gorostasa.

Međutim, to nije bilo jedino što je Bobi radio tokom meča, već su ga angažovali i za pomoć oko skidanja lopte, koja se zaglavila iza koša posle jednog šuta.

Bobi je već jednom to isto uradio nedavno na utakmici protiv Jute, a čim se lopta zaglavila iza sata, odmah su ga saigrači sa klupe podigli i poslali pod koš da skine loptu džogerom.

Marjanoviću je sa 222 cm bilo lako da dohvati loptu. Publika je to čekala kao da je izvodio slobodna bacanja. Kada je uspeo, usledilo je oduševljenje hale i osmesi na tribinama, ali i među njegovim saigračima.

Dalas je na meču sa Sakramentom bio ubedljiv i slavio je sa 130:111, uz sjajnu partiju Luke Dončića, koji je postigao 33 poena imao 12 skokova i 8 asistencija. Na drugoj strani, srpski reprezentativci u Sakramentu se nisu preterano istakli, Nemanja Bjelica je meč završio sa 10 poena, a Bogdan Bogdanović sa 6.

Dalas je trenutno na 6 mestu zapadne konferencije sa 33 pobede i 22 poraza, dok je Sakramento na 13. mestu sa 21 pobedom i 33 poraza.

Pogledajte i kako je izgledao Bobijev pogodak za tri poena:

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • 534

    13. februar 2020 | 10:16

    Ljudina koju obožavaju gde god da igra i uvek pozdrave tamo gde je igrao. Skinimo mu kapu i naklon do zemlje što nas u svetu predstavlja na najbolji način.

  • G

    13. februar 2020 | 11:39

    Nikako mi nije jasno, zašto Bobi ne dobija češće šansu? Gde god da je igrao imao je solidne brojke u odnosu na minutažu! Jednine mana mu je visina i što nije dovoljno pokretljiv, s' obzirom da se u Nba igra dosta brza košarka. Mada baš ga briga, za tri- četiri sezone uzeo je dosta para, ionako je Nba samo šou!

  • Cure

    13. februar 2020 | 11:23

    Igracinaa a i ljudinaa..a i sutirao b9lhe za 3 od Bogdanovica..xexe

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA