≫ 

Zvezda i Partizan imaju po 18 igrača, mi igramo sa 10: Marinović objasnio razliku!

Čuveni Malina nije imao kadar za senzaciju

  • 8

Trener košarkaša Borca iz Čačka, Marko Marinović, energično je vodio meč protiv Partizana, ali je potom priznao da se prilično potrošio u četvrtfinalu Kupa Radivoja Koraća.

Marinović nije mirovao tokom meča, delovalo je ponekad i kao da je šesti igrač, konstantno je savetovao i motivisao svoje igrače, ali je na kraju ostao bez senzacije.

- Čestitam Partizanu na fer i korektnoj utakmici, želim im sreću u nastavku sezone i da ispune sve ciljeve koje su zacrtali. Zadovoljan sam, iako mi već treću godinu gubimo u četvrtfinalu. Nisam zadovoljan jer nismo pobedili. Nije da se nisam nadao, nego nismo u situaciji da možemo da igramo na ovoliko frontova i u ovakvom ritmu. Ovo je bilo veliko opterećenje, mi smo to morali da igramo. Ekipe Partizana i Crvene zvezde imaju po 18 igrača, ne znam tačno, dok mi, Novi Pazar i Dinamik imamo po 10, pa čak i osam igrača, a imamo isti broj utakmica kao oni.

On je naveo i da to nije  alibi, ali da bi eventualna pobeda nad Partizanom bila čak problematična zbog kalendara takmičenja.

- Sada kada se svi odmaraju, mi igramo. Imamo neverovatno zgusnust raspored. Dobro je da smo ostvarili neke ciljeve koje smo ostvarili, prvi smo u ABA 2, ali smo u nezavidnoj situaciji. Da smo prošli, igrali bismo sutra, a da smo čak došli do finala, to je igranje u nedelju, a u utorak igramo sa Aleksincem, pa nas u petak čeka Vršac, a sve sa osam do 10 igrača.

Video: Trener Borca lupa ćuške igračima na tajm autu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Čiča

    15. februar 2020 | 00:25

    Imate isti broj utakmica kao Zvezda????3 meča nedeljeno,tesko da igrate...Prs'o si Malina!😂

  • Oki

    14. februar 2020 | 23:09

    Kazi da zvezda ima 2 Kluba tj coki

  • Partizanovac

    14. februar 2020 | 22:09

    Mi imamo 10 igraca za kup,ako ne razunamo ove juniore,nije mi jasno sta je htio da kaze !?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA