≫ 

Cela hala gorela zbog Berona, osim 1. čoveka kluba: Hit reakcija Čovića na ključni momenat trilera!

I prvom čoveku kluba je jasno da od svojih pulena uvek može da očekuje nemoguće...

  • 26

Polufinalni triler između Crvene zvezde i Mega Bemaksa u Kupu Radivoja Koraća ostavio je Nebojšu Čovića potpuno ravnodušnim - već je tokom ove sezone navikao da mu ekipa oscilacijama priređuje neverovatne obrte.

Zvezda je u Evroligi priređivala senzacije, pa gubila dobijene mečeve, oscilirala i rotirala, lutala tražeći pravu formu, što je i Mega Bemaks pokušao da iskoristi.

Talenti Dejana Milojevića bili su "tvrd orah", motivisani do maksimuma, malo im je nedostajalo da spreče večiti derbi sa Partizanom.

Sve to je iz lože posmatrao i prvi čovek crveno-belih Nebojša Čović, koji je bio u neverici zbog dešavanja na terenu, povremeno su ga iz takta izbacivali potezi košarkaša Zvezde, ponekad odluke sudije, a na kraju, dok je cela hala gorela zbog trojke Bilija Berona, samo je mirno napustio ložu.

Nema sumnje, Zvezda je ove godine nadmašila sebe u nepredvidivosti, što će dodatnu notu dati i utakmici protiv Partizana u nedelju u 21.00.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA