Olimpijakos ne ferma Evroligu: Pirejci uprkos zabrani doveli još jedno pojačanje

Amerikanac kao ispomoć da bi se popunio sastav

  • 0
KK Crvena zvezda - KK Olimpijakos Foto: Marko Jovanović

Dvajt Bajks je novi košarkaš Olimpijakosa, objavio je klub. Pirejci koriste priliku da deset dana do isteka roka za pojačanja osveže "krv" u svom timu i deluju kao da se uopšte ne brinu što je na snazi protiv njih zabrana registrovanja novih košarkaša.

Evroliga toleriše dolaske još desetak dana, a Olimpijakos se pojačao na poziciji beka gde je doveo 30-godišnjeg igrača do kraja sezone.

Bajks je bio blizu Olimpijakosa i 2014. godine, ali je tada izabrao Valensiju, dok je prvi deo ove sezone proveo u Kini i ekipi Šenžena.

U međuvremenu je zbog koronavirusa veliki broj stranaca mogao da slobodno izabere novu sredinu. Amerikanac je u Kini beležio 21 poen u proseku.

Inače, on je drugo pojačanje koje su atinski crveno-beli doveli od uvođenja zabrane zbog kašnjenja plata igračima. Prvi je bio Šakil Mekisik pre nedelju dana, a Evroliga je Olimpijakosu zabranila da dovodi igrače poslednjeg dana januara.

Video: Zajon Vilijamson uspeo da iskrivi obruč zakucavanjem

(M.LJ)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA