≫ 

Šakoti čudna odluka da se svira faul Panteru: Utisak je da smo sami izgubili utakmicu

Trener crveno-belih smatra da je ekipa ispustila pobedu sa dve greške u finišu

  • 26
KK Crvena zvezda - KK Partizan

Foto: Marko Jovanović

Trener Crvene zvezde Dragan Šakota, istakao je da je utakmica bila uzbudljiva za gledanje, kvalitetna i sa dosta promena rezultata. Zvezda je posle produžetka poražena od Partizana sa 85:84 u finalu Kupa Koraća.

Šakota je dodao da mu je pomalo čudna odluka za faul u napadu Panteru na kraju utakmice.

- Čestitam Partizanu, moglo je biti drugačije. Imali smo sreće juče sa onom trojkom, danas su oni imali sreće, ali je utisak da smo sami izgubili. Nismo sačuvali prednost koja je bila prevelika na samom kraju.

- Čudna odluka za faul u napadu u samoj završnici, ali sve to treba mirno pogledati, pa onda pričati. Svi statistički podaci su bili podjednaki, mi smo bili jedino bolji u skoku, ali smo napravili 22 greške - rekao je Šakota.

Prokomentarisao je Zvezdin trener i onaj faul u napadu koji je Kevin Panter napravio pred sam kraj finalne utakmice.

- Ja mislim da je igrač stao ispred njega i čak nogama nepropisno reagovao. Očigledno je sudija video tako kako je video. To je situacija, momenat, gde je igrač išao na to da se pravi faul, koji nije napravljen. To su jako velike greške. Dve greške su nas na kraju i koštale pobede".

Dodao je Šakota da je njegova ekipa tek na pola puta.

- Mi pričamo da pobede donose samopouzdanje, ali velike ekipe reaguju tako što analiziraju sve. Mi smo tek prošli pola utakmica, još ovoliko nas čeka u nastavku. Hteli smo da osvojimo trofej, ali važne utakmice dolaze. Partizan je odlična ekipa, bio je favorit pred ulazak u ovo takmičenje. Sa druge strane, ovo je naša osma utakmica u 16 dana - istakao je Šakota.

Video: Trojka Berona i silno zakucavanje Gista kojim je Zvezda stigla do pet poena prednosti

(Izveštač Telegrafa iz Niša, Bojan Vinulović)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Markonb

    17. februar 2020 | 02:17

    Realno bilo je sudijskih gresaka,mozda koja vise u korist partizana,ali sve je to sport! Zvezda ima bolju ekipu ali partizan igra srcem i 10 puta boljeg trenera ima! Sportski pozdrav.

  • Realan

    17. februar 2020 | 02:15

    Sakota ako ima Boga odlazi! Mole te svi Zvezdini navijaci! Jedini trener koji bi +6 izgubio za 30 sekundi! Koliko si los trener,da nacrtas akciju za litiju zavrsili bi ispred dzamije !

  • Vule

    17. februar 2020 | 08:41

    Zašto nisu igrali Dobric i Simanic da li neko zna ???

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA